ASUS, ROG Phone 2 宣傳影片出來了

1001 回覆
48 Like 19 Dislike
如果個相機做好啲。
無敵
普通版同加強版分別唔大,但貴幾多下。

普通8+128 ,加強12+512。
多咗快充。
相機多咗廣角。
天線勁啲。

最重要個mon係冇分別。

值唔值加多2千幾。
2019 xr 如果真係三眼仔我實唔會買
睇你打唔打得過既定意係邊囉
如果你講打機fps 咁xr係贏
但rog2 120hz mon 論畫質贏xr
rog2 6000電 論電贏xr
rog2打機平均熱論都係40幾度 買機仲送風扇
散熱贏xr
rog2 定價仲平過xr
保養唔洗北上
上面有巴打問左
可以直接係香港asus搞
一連三日的香港電競音樂節正式開始,ROG Phone 成為大會指定電競手機之外,更在場內設置了 ROG 戰區俾大家嚟影低征戰勝利一刻,挑戰最有創意照片更可爭奪即將在 8 月中下旬於香港發表的 ROG Phone II﹗場內更首次展示 ROG Phone II 及最強配件,想先睹為快就記得要嚟 Booth A05 喇﹗

*ROG Phone II 確定會於香港發售,只有本港出售之 ROG Phone II 香港行貨可享有本地原廠保養服務。有關開售資訊將於8月中下旬公佈,請密切留意本專頁之公佈。
連登一邊屌蝗
一邊組隊買國行
港行係咪8月中先有?
原來精英版一樣有30w快充。
但有10w係要留俾配件充電用
食水都唔淺

不過我都諗住會出加強版。心理上好過啲
呢個spec 呢個價真係痴線 做壞市場 如果我未買oneplus7pro 或者我都會考慮佢
呢部嘢,睇咗幾段youtube介紹已經中哂毒
平版wifi同頻普都有閹割
都幾重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞