ASUS, ROG Phone 2 宣傳影片出來了

1001 回覆
48 Like 19 Dislike
小弟新手
認知暫時係unlock bootloader才能root
root才能刷rom
有錯請指正
但係unlock bootloader 唔等於要root
仲收400
睇xda有人話唔駛unlock都刷到rom.
but not free.....
又要有待實證
大陸ROM同香港ROM有咩分局?
大陸rom香港(唔知係唔係全部台)冇VoLTE
大陸rom game centre用一代果隻
大陸rom有d跟機大陸app刪唔到
game centre 1 2代有咩分別?
唔識講 即係用返舊野咁囉 冇咩問題既
我暫時發現既分別係新game center
有得可以好似電腦咁custom oc
我就唔敢掂喇
連到 冇留意速度有冇影響 返到去試下
大陸版都連到
垃圾 垃圾 垃圾 又話舊電幾大 不外如是 用極都用唔晒囉 要兩日先用得晒 之前部機打機都係用到兩三個鐘之嘛
用到兩日?

應該冇影響?
連到5G就OK啦,不過係得SONY最快 去到8XX MBPS 應該係WIFI既CHIPS唔同
想問用後報告如何?
咁岩iphone壞想買黎打機
睇戲打機可以?
我見電競節有得賣
7000有找
但我未用過asus未用過電競手機
用料電量散熱完全屌打普通機?
我鐘意玩arpg 支援到60fps+hdr全開唔drop frame?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞