ASUS, ROG Phone 2 宣傳影片出來了

1001 回覆
48 Like 19 Dislike
點解唔係香港買 差唔多價
利申 用緊
下,即場開 爛鳩左喎
電腦展訂左跟機有風扇,case,送手制,rog八達通,mon貼,再訂埋雙mon 貪佢有9折!! 但9月6號先到貨,而家等得好苦
都冇。用家問題
米人
冇計,去完電腦展試完佢個120hz mon好似中左毒咁,最正佢有曬所有我想要既野,同埋連佢個雙mon都係行120hz, 之後個sales重叫我自己down d玩開既game黎試,試完完全兩個世界黎,同埋個雙mon可以上下各開唔同game, 我囉黎試上面玩掛機game, 下面玩傳說對決,完全一d lag都冇,之後就諗都唔諗俾錢訂成套(本來儲左錢買note10+, 試完rog2就放棄左)
買到心頭好就最好我都越用覺得越正
上次入場諗住買佢另一款套。
但加咗之後好似好大舊咁,最後放棄咗。
果個case我電腦展試左,得個燈型d之外,但搞到又厚左又大舊左,重要係用左裝唔到風扇,果舊野都唔知出黎做乜!
俾啲唔用風扇嘅用家多一個選擇。
張八達通咩樣
跟F仔定c記訂
要6號囉左機,之後先可以去asus度換,但只限電腦展訂左既機先有
跟asus訂,但6號去csl囉機
check 下自己有冇the club 會藉,有得平
唉 我都想訂 咁岩人唔係香港
唔知係咪個rom寫得唔好。
hang親都係打緊或打完機嘅時候。
據聞的偏紅低視角既天馬 mon 去左個雙 mon度
刷咗ww rom了
感覺安全咗
仲諗緊訂唔訂雙mon 係電腦節淨係訂左部機
訂啦,一路打機一路睇其他野或同時玩兩隻game好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞