ASUS, ROG Phone 2 宣傳影片出來了

1001 回覆
48 Like 19 Dislike
x模式會熱d同晒電d
最熱玩食雞 其他遊戲無咁大負荷
堅加唔到 Visa, 應該關個 core 事了
感應式付款整唔到 唔知用唔用到
我都係,不過呢樣不嬲國行問題
除左毒撚機之外 , 其他幾完美
及唔及你對36D完美先
其實佢玻璃底係會令人覺得特別熱嘅原因。玻璃傳熱好勁。
大家有冇研究下部機用嘅gcam?
大快活 微信掃3蚊唔得 我大陸香港都驗證左身份 唔通又係國產rom.問題
掃另外一個 qrcode 又得喎
好多小問題
有時youtube load空氣
有時google map load空氣
有d game crash完出去桌面
個桌面都hang埋
用緊完全無呢D問題
部機重好快
我除左呢樣同另一個問題
都好滿意
似係軟件問題
另一個問題係
whatsapp權限開晒
慳電慳數據都關晒
有時禁入去whatsapp
百幾個msg先彈晒出來
未入就冇msg

希望可以有國際rom刷啦
咁好奇怪whatsapp 我都無特別
你set 左google service 可以用mobile data 未?
巴打 係邊度set?
搵唔到
諗諗下好似真係開wifi果陣就冇問題
youtube 同google map
都係logout左就load到
Applications > Google Services
巴打請受小弟一拜
另外搵左好耐都搵唔到資料
1. 冇VoLTE?[sosad
2. 有冇hdr?唔見好似一代咁有得開
3. 巴打用咩keyboard
原生app store 個g board 關左殘體都仲有
另外巴打有冇買風扇,某東都冇晒貨
VoLTE 無得開

HDR 講影相?
我個Gboard 都係有簡字
accessories 我只你買左個殼
風扇我自己覺得無咩用
即係部機有VoLTE 要等佢update/搏ww rom有?
HDR 講緊個mon
以前一代有得開關,依家又係唔見
風扇有d用啦,主要係3.5mm可以側插
如果fps唔drop都唔駛買既
我見 YouTube 開 hdr 個resolution旁邊已經係hdr 會唔會係跟apps 自動

我冇既
段片係真HDR 會動開
開左慳數據好似係會塞晒網絡 試下關左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞