ASUS, ROG Phone 2 宣傳影片出來了

1001 回覆
48 Like 19 Dislike
認真唔好買 用過1代, 又熟又疾唔夠1個月mon壞拎去相熟既維修鋪頭佢地都唔敢開黎整, 叫我去返原廠搞 ,之後換左s10+ 爽好多
我都仲諗緊用緊s10 覺得唔夠電用
上網睇評測呢代散熱改良左好多
不過....asus好似qc差又易壞
15/16緊
配件好似唔通用...換機又要換過配件...

用緊rog + ipx 打機拍得住iphone, 有d位係超越埋iphone, 但做主機就不了,需要副機就玩得過
黑鯊係大陸比人屌到仆街
本身諗住買iqoo /黑鯊2
講咗因為個散熱孔嘅關係所以冇防水
ICIC
牙石香港fb話要港行先有得保養
黑鯊真係不了
想用得安安樂樂就唔好掂小米同華為
仲要黑鯊2
無120hz
個mon又得FHD
無3.5mm
得4000電
得s855
寧願買S10/ZENFONE6都唔買佢
勸你唔好阿巴打....
小米....
小米d系統改得好差
佢果d乜野mimu介面唔係人用
屋企人用過
其實個款普通返少少,已經吸引好多用家,起碼我覺得抽贏one plus先
咁既spec 咁既價錢 抵玩過iphone 好撚多 我用緊8plus 都係咁講
Apple d 機仲要越出越柒 一d新意都無 剩係識食老本
如果今次rog d qc過到關 真係無撚敵
港版一出即刻狗衝變形金鋼
希望2代QC可以好d,用緊SonyXZP,諗緊Xperia1定ROGphone2,ROG2好似無OIS防震,映相邊部好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞