ASUS, ROG Phone 2 宣傳影片出來了

1001 回覆
48 Like 19 Dislike
你去設定個個位,應該有個位寫住係係穩定版,去轉做測試版
貼上而ink 再try try
https://raw.githubusercontent.com/topjohnwu/magisk_files/master/canary_builds/release.json
呀!!我用亂碼重裝magisk manager就得左
你問部野打機得唔得?好得
同埋你打咩game?
冇,本身用s10玩pes2019 一熱,個觸控就好差所以想買多部試下
巴打好有貨駛唔駛裝個game幫你試下
最重要係如果你平時玩game,熱個時冇觸控問題我就去馬
巴打你屌閹版定行貨?
冇問題 我down 埋pes試
最熱既pubgm我都試下 轉個頭寫report
利申 未買風扇
屌閹版麻煩曬
隻game lock 30fps咁重口味

打半粒鐘都係40度 冇觸控問題
唔係丫要係入game右下角set
我都決定訂了,試用一排就放s10

high setting長keep 60fps
44度,微熱
ching 你係係邊度買?
屌 肥花 carousell 已經有人原價$4000走
我買果陣4580阿 先達三禾電氣 包一年幫你送上去保養
但我已經root左 係唔係unroot都冇保的了?
係,因為unlock 左bootloader
好撚驚阿
手機打乜撚野機
哂鳩氣
其實你當普通電話咁用都唔錯
想請問我可以點付款?新手
credit card/雲閃付/WeChat pay
刷rom嗰度,我部係經典版,唔知啱唔啱刷
理論上更match
巴打咁睇唔開
但我冇保了
呢個係2019基本人權來
但睇見你用唔到payme? 就係因為rooted.
我會用支那寶同微信支付嗰類嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞