[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
Pepe似流料 無啦啦彈出嚟 講到71M唔賣擺明抬價
Bruno就應該係真 傳得太耐 佢自己又話想踢英超
反而SMS係睇普巴傾成點
其實基7去邊都唔關曼聯事。。。
年年都話多
最後年年傷到要搵d防中去頂
又馬迪 又mc奶
bruno傳左咁耐,空炮味好濃
近排又傳返大巴,如果妹妹走,大巴係商業地位可以代替佢
加上而家asensio傷左,鍠可能會加多兩錢肉緊買妹妹
When asked about a possible departure of Fernandes, Keizer told Sport TV: 
"Sporting wants to keep the best but we are not in a position to keep all of our players and something will happen but I do hope they can stay."
Bruno差個10m8m都傾咁耐
木狗
留名睇last 一日乜都買唔到
之後再比人抬價買
好耐冇見你喇垃圾盲
未見過佢救到過
vps
記得轉會窗初開嗰陣吹到買咗cc龍
有牙占唔洗CC朗啦
我對香港同轉會窗都好絕望
唔知點解我覺得過到呢關既話真係有希望
港共同黑警D 黑暗野越揭越多,全世界都憎佢地
吹到出解放軍唔係壞事
宜家愈黑暗愈好 唔拖唔水就會好似14年咁
林奠定木仔廢D
Bruno 5分鐘就入左利狗波
bruno入波
率先入波反利
邊度有得睇
木狗食屎未
仲未簽到人
bruno 好似幾好J
但木仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞