[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
rabiot上場一落場已經on99到輸半場波
DDG捉到路當佢嬴啦
救12碼同開長波咁多年都係咁屎
啲路數好到 係派多左膠不過真係勁 好似清新咁淨打盃賽好好用
係psg雪撚到結冰
入波
佢預左養老破埋意甲記錄
下季去蛆做管理層架啦
Sane右腳都有
PSG agree £28m fee for Everton midfielder Idrissa Gueye, according to Sky sources.

Gueye先得28m
成隊青年軍出哂先入到
差唔多啦成30歲
鏝啲青訓腳法好到
好彩冇要到Rabiot
完場場外好齊心唱歌
上季先送左場歐聯比我地
Ddg球球捉錯
有撚用咩
盡量做啦
無理由特登買飛入去益傑志
其實大球場要非常多人唱先有聲出到黎
好似上次猁狗咁
少人要靠拍凳先有聲
#mufc are still courting Paulo Dybala. Juventus want €80m-€100m including bonuses. Solskjær wants the player and the club 'leaders' are trying to please him. A contract that compensates for no Champions League football has been offered #mulive [tuttosport,
@Sport_Witness
]
Gazzetta dello Sport report that Man Utd will sign Sergei Milinkovic-Savic from Lazio for €75m + €5m add ons.

5-year deal worth €6.7m per year, will be Pogba's replacement & will open #MUFC to sell to Real Madrid.
你老味咩,有易既Bruno唔簽,係都要追咩SMS戴巴拿
DDG 得反應係勁
卡斯拿斯都係差唔多年紀回塘
DDG 隨時都無得救
佢除左反應同腳之外其他能力全部3線
仲要簽咁長, 好鬼驚條友極速跌watt
又無乜領導能力, 霸氣更加唔慌有
睇黎又做水魚
木狗覺得佢唔值個價,見成日壓價就知,Sporting又企硬
sms同dybala好似易話為d,dybala本身都有離心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞