[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
朗隊是我曼的紅太陽

認真返 第一次睇波就係同老豆睇朗隊對鄰居 倒掛嗰場 就迷上朗隊

佢之後回塘我一直覺得好可惜

冇話反唔反嘅 但我有時都會上youtube j返佢以前啲精華
真係好癲 唔想人去元朗 但係已經群情洶湧
呢度迷朗隊多定反朗隊多? 我個friend之前喺度anti west畀人屌到唔敢係到留言
Harry Maguire to Manchester United remains ongoing. From what I’ve heard I’d be surprised if it did not happen before the end of the window. Very surprised.
P牌仔咪扮手足啦
想融入下吹下水姐 係咪曼區之前俾5毛P牌仔搞過?
俾阿狗借到ceballos
香港人就係咁

我住元朗係咪又要驚班黑社會呀,柳俊江落去救人俾人打都照落,你哋竟然話怕人揸刀
出港島打狗果陣唔見你哋話怕人揸槍,最需要人多嘅時候竟然講呢啲嘢,咁不如一開始就唔好攪啦
Breaking
劉細良話齋 元朗係必須要去 唔去就係話畀人知香港人屈服喺白色恐怖之下
幾時下場
very offense

其實樓上個幾個驚出事唔敢去係唔需要比咁多藉口自己仲要打埋出黎比人知。
會企出黎係最前線手足一早pass左你呢個階段冇左你呢d心魔。

宜家黑警攪唔掂就搵黑社會出黎攪事,咁到黑社會都頂唔掂會唔會出老解? 出老解你地係咪又縮?若果係咁你一再始就唔駛出黎行啦。因為當你覺得太多不可預期性個時,我就已經一早100%批死你一定會縮,你呢種濕鳩網上師司九流思考模式根本駐定你一定失敗。

以上句句係特登腰心腰肺咁講出黎,唔敢做就唔好拖其他人後腳,包括行動上同言語上,自己老老實實認認真真去搵D你敢去做又幫到呢次運動嘅事啦。
佢同般奴 等到覺得係唔會嚟
咪話我批死
可能最後一日先done deal

仲要天價麥龜
bruno 就唔洗諗
差好遠咁
去就唔好驚
驚就唔好去
不過真係要plan好點樣走
仲有最難拆係牛屎佬空城計
元朗到時乜都唔開得示威者
就好容易比人轉風向
只要人夠多 前面既義士有被cover 咁後面做支援既就安全
我自己都唔敢做前線嗰堆 但我727一定會出黎做後援幫手
唔可以屈服喺白色恐怖下
屌你老尾木狗仲未到人
721宣言
https://youtu.be/zfNKZRPQHZk

條片只有3000views
但留言勁多5毛 某程度證明有用

大家幫手留言 引啲5毛一齊推上Youtube熱門

歡迎轉發及引用推Post

屌佢老母
可能呢個先係熊餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞