[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
踢中場一季入三十幾球十幾球助唔撚易
當年迪高踢葡超都冇佢咁屈
70M都抵
木狗條商家佬唔係咁諗呢, 商業價值大巴拿一定高過bruno
蛆肯減啲價 / 大米+錢既話, 木狗仆住埋去都似
如果普巴係走呢, 木狗一定會搵個商業價值高黎補比d sponsor
其實 isco + J.Rod + 60-70M 換普巴俾蝗, 用返舊錢買sms, 有冇得諗?
應該兩個都買
先簽SMS->Sporting唔敢坐地起價逼住賣->賣妹
反而麥龜似難產 除非尋日黨選之後木仔的起心肝要買定英撚
Lin
On9
木狗之所以木狗
就係因為好on9 有名氣果D就9買
無名氣果D就成日慳果10m20m
同埋Asensio斷十字
應該唔會放攻中/翼 除咗大聖
分分鐘收返唔借Ceballos俾阿狗
係就好
Jugones 🚨 Asensio’s injury has put ALL Real Madrid departures on hold.

如你所願
客觀講
SMS 其實唔係必須

中場
大力神 or Bruno
是旦一個就ok
兩個都係極好既提升
一定要簽到一個先有望前4

中堅
如果簽唔到麥龜,個價真係太難頂
試用T 仔啦

其實dybala pepe
呢d 當bonus 類別

總結:集中火力
Bruno/大力神,麥龜
有時間先依次序試 Pepe, sms, 大巴拿
一個訴求
買Bruno,得中場得天下
簽sms把撚咩
三個高佬中場workrate又低
木狗肯用接近80m買佢都唔用65m買般奴真係on9
中堅今年一定要買,後防再柒落去,下年買個Diop之類既隨時都要90m
想要防中....
#mufc have not made moves for Nicolas Pepe or Bruno Fernandes and are not interested in signing them. There is a suspicion that agents and clubs are trying to use the speculation to increase the asking fee. The speculation has started to irritate United #mulive [mirror]
呀癲可否要要走
5個中堅已經太多
可唔可以放1-2個先買人
whatsapp都就黎被淘汰啦仲sms
已經睇唔透佢地想點
西甲賽會撤回基沙文轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞