[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
忙咗成個下午 狗餅條撚屌上咗水未
狗餅係咪去晒成個大西北啦
人地曼城咁疊水咁多食蕉你使同佢驚?
我呢啲窮人就話啫
大陸佬開始反鏝未?
西班牙英國兩個國家加埋加泰
大佬 仲有阿聯酋
曼蘇爾唔殺撚死你咩
收到風 升天南手下第一打手 混元霹靂手做嘅
Fact checked
係喎
有冇link,佢講咩
大陸應該冇乜曼城fans
反鏝唔駛係鏝fans
加泰人 好正常既反應
反左啦 話傲慢呀
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/354965/%E8%B6%B3%E7%90%83%E7%86%B1%E8%A9%B1-%E5%93%A5%E8%BF%AA%E5%A5%A7%E6%8B%BF%E4%B8%80%E8%AA%9E%E9%81%93%E7%A0%B4-%E9%AB%94%E8%82%B2%E4%B8%8D%E8%AB%87%E6%94%BF%E6%B2%BB-%E8%BF%B7%E6%80%9D

他過往訪問中最著名的金句,莫過於「我首先是一個市民,然後才是領隊。父親角色較領隊重要,相對贏得英超冠軍,我寧願為孩子建立一個更美好社會。」

「每一個人都有責任。西班牙是民主國家,但不是每4年投一次票就完結。民主需要去守護,每天我們也要活躍參與。」哥帥更稱,「我一直鼓勵年輕人,甚至是我的球員,如果他們不同意我的決定便要告訴我。」

「80%加泰隆尼亞人不想(加泰政治犯)坐牢,這個(戴上黃絲帶)是一種人道行為。」在一段時間內,場邊領軍的哥帥外衣上均戴上黃絲帶,表達對在囚加泰隆尼亞政治犯的支持。
哥爹
狗餅
估唔到哥狗個樣陰陰濕濕咁
講野又幾撚正氣
因為佢係加泰人
黑哨狗講兩句就想洗底?
還返11年個歐聯冠軍出嚟先好講野啦
陰濕得過摩狗咩
屌你,以後唔叫哥狗做哥狗
叫佢哥生
見到何妖死狗咁就算OT都好開心
熊餅ching 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞