[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
木狗已經好勇武咁企硬, 唔到價唔放
【Milinkovic-Savic快將入魔?】
現時24歲、效力拉素的中場Milinkovic-Savic被傳快將加盟曼聯,轉會費為7500萬歐元,並會和曼聯簽約5年。這名塞爾維亞國腳自2015年加盟拉素後表現不俗,上個賽季為拉素共出場41次,攻入7球和交出3次助攻。

難道之前相對冷門的傳聞會成真?而之前相對熱門的Bruno Fernandes已開腔表示想到英超效力,但暫時還未有接近加盟的消息。到底最終會是Savic加盟、Savic和Bruno Fernandes一齊加盟、還是兩個都不會加盟呢?
一個都唔會黎

睇黎下季要望呢件吉祥物成材
Agger

Cam位唔買我 點踢

佔中已經有英格蘭7號, 仲要你做乜
講到就黎開季都冇動靜
27歲新星
牙木係咪想玩一字排開
我 麥龜 sms pepe
Yes 全部傳曼聯
木狗嘆完慢板未....
#PL 英超2019/20賽季【罰球】規則改動:

1️⃣ 守方排出3人及以上人牆時,攻方球員須離人牆1碼以上;

2️⃣ 球員可在己方禁區內接本方門將開出的龍門球和罰球;

3️⃣ 攻方可選擇快開罰球,球證將在下次死球時再向守方球員出牌;但假如球證出牌已經影響比賽進程,則攻方不能快開罰球;如果攻方選擇快開罰球,守方原本會被出示紅牌的球員將降為黃牌。
新美斯
pepe bruno maguire
60+60+70 = 210m

清Lukaku Bailey Rojo Darmian
60+20+15+10 = 95m

(Bailey有Value 賣出去 兩隻英撚中堅又點都唔會走)

———-Martial/rashford
Greenwood—bruno—pepe
————Pogba—-Matic

FF

1 咪冇得反人牆戰術

3 會搞到個節奏好奇怪
盧卡古 +1500萬 換 史堅尼亞

Deal 唔 deal
唔deal, 上場俾綠木同chong撚到喊
國米加1500萬就差唔多
LKK + Matic + Sanchez <-> S37 + Brozovic
如果同歐戰啲例好唔同
咁出去踢咪蝕底
加埋rojo jones 大米
一下換曬人地後防最強兩個
Brozovic 防中喎,鬼叫佢哋自己唔用Nainggolan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞