[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
咁耐無消息睇怕已經...
所以咪話驚就唔好做,就係咁簡單,點解要諗到咁複習打咁多野出黎?

我講到明係特登打到咁攻擊性就係呢個原因,呢場運動咁多事發生,每一做位置都需要手足去幫手,你唔駛逼自己去做一d唔想做或者恐懼去做嘅事,簡簡單單去做一件你自己覺得舒服又幫到手嘅野就ok。就係咁簡單。
唔係雪3年咩?
真世三喎
報導話蘇斯克查新賽季比馬仔踢中鋒
買多件啦屌
姐係福9 踢左翼啦

屌,真係不斷重複摩9既路.....
所以連講好撚驚都到俾,因為"唔敢做就唔好拖其他人後腳,包括行動上同言語上"
你呢種濕鳩網上師司九流思考模式根本駐定你一定失敗<--人身攻擊對個運動又有幫助???對於依種屌票思維極度反感
熊 巴打召喚
平安既話出句聲呀喂
打國米個場 60分鐘換左清新 個心反面仲定左
而*
清新力場唔係講笑
屌票有咩問題? 呢個世界好殘酷架,冇人老馮有義務去講D你鐘意聽嘅野架。圍班幫唔到手嘅人去現場又有咩用?宜家係講緊要去元朗搏命,唔係叫你去政總大合唱,你驚去黎做乜?唔通前線衝突緊時仲要去後面照顧埋班驚到唔知做乜嘅人?
調翻轉我咁講,係咁用各種好美麗修詞推一班冇做好心理準備冇決心嘅人去元朗,到時事件情況發生到冇人得閒照顧到呢班人令到佢地受傷,咁推佢地去死D人會唔會自責對佢地負責?
我就寧願事前屌醒佢地,得呢班人自己諗得清清楚楚自己想做乜好過。
馬斯亞腳法咁好, 唔踢左翼有d 浪費
數據上踢左翼好過踢正前點解要放佢打前
哥迪奧拿
可能lkk真係走 就佢同福雙箭頭
要轉會了
原來哥帥份人咁正氣
幾場熱身賽馬仔踢正前都麻麻……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞