[官黑勾結可恥,光復香港時代革命] 曼聯終極反送中暨FF吹水區 [647]

1001 回覆
46 Like 5 Dislike
只要佢肯無球跑動,同shaw 多d 配合,就一定掂
一直怪錯佢係一個濕鳩
正氣都可以係濕鳩架
可能老蘇覺得佢地前鋒入面背身控波最好嗰位先俾佢打正前
冇買新前鋒的情況下 正路其實係佢打左路 福仔正前攝的
馬仔Finishing好過福
福仔馬仔呢三年打防守足球打到而家毫無進步 喺度不斷用天份踢波 好希望而家班教練組可以tune返好佢地 真係對佢地有期望
盧卡古就話我仆街當人condom用完即棄都係咁話 佢應該到頂 去意甲屈機啦
咁都吹奏
俾晒無限開火權福, 你睇下踢d乜撚出黎
馬仔就唔穩定
都幾很定來季踢4231....
馬踢中鋒仲廢過踢左邊...福9 踢左邊就仲撚廢
何妖老母
我唔係吹奏佢 上季最尾十幾場我都覺得佢打得差 只係我純粹係覺得佢有天份係可以打得更好 係需要一個人點醒佢 啫係好似鄰居250咁
福頭自己上腦邊個幫到佢
快撚啲轟落去Bruno 度啦,尤其是4231 攻中位好緊要, Mata 同 Bruno 互相輪換
Maguire medical today
[突發有圖] 何妖個家墳滑倒了
https://lih.kg/1354741

source?
蘇B比得馬仔踢應該有原因嘅 佢喺摩納哥好似都係踢前
但呢幾場比我感覺真係麻麻 又做唔到centre forward play
又冇綠木嗰啲靈活入攝走位 大部分時間隱左形咁
如果真係要佢前 一定要佢打偏左嗰個 佢呢幾場熱身賽喺中間企得好死 反而喺左邊cut入嚟佢自然啲
唔明點解唔福中 馬左
Bruno Fernandes: "I told [Sporting] I'd like to play in England, but I don't care about it right now. If it could be this season? It could be when the club decides, I'm not in charge." #mulive [sky]

何妖找唔足數
唔找數呀啦
咁比較又好似唔係咁公平
換出黎隊A隊咁攻得後面自然壓力細咗
好心何律師搵人做野就俾足錢啦
拿拿臨報奴工處啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞