政府放風戒嚴, 有機會斷網絡

529 回覆
1796 Like 15 Dislike
夠膽未戒嚴
睇下邊個仆街先
一句講晒,好撚大權
可以隨意搜捕,冇任何罪名都可以羈留
依家只係每逢周末出黎散步
平日大家重可以正常番工番學
睇唔出有幾危害公安又有幾危急
屌你老母!
(陰謀論) 送前線入浩園並唔係真正目的...
https://lih.kg/1321857
到時都上晒街
最慘係香港啲商家睇到歷史教訓呢
軍法管治啲利益幾時輪到啲本地薑/外國勢力lam, 全部益中共自己國企民企啦
AGGRE
[安全上網]Hack.chat匿名文字通訊聊天室使用教學
https://lih.kg/1226389

細谷 可以試呢個
咁佢停左都有開返既一日架?
到時咪 resume繼續囉
斷網不久後全香港周街都係解放軍
市民一定要集中係交通要塞先有生路
一俾解放軍斷路,咁所有義士攬炒

20-45歲強壯男女:
立即前往屋企附近主要交通設施同埋道路,強奪控制權
包括:地鐵、三條海底隧道、機場、青馬大橋、港珠澳大橋、各大公路、通往大陸所有橋樑
想盡辦法炸掉高鐵路軌以及連接大陸大橋

強佔所有發電供水網路設施(最好當然係員工自己叛變主動接管啦)

自組民警隊維持自安
軟禁政府官員、查看機密文件
成立臨時政府,嘗試同中共談判

媽媽:按所住大廈集結,集中處理物資,照顧小朋友
老師社工:返校照顧未成年人士

警犬:睇下佢地到時立場再算,撐解放軍嘅話就
得三萬人,如果有十萬人攻佔一間警察總部,已經夠火力奪權

醫護人員:繼續緊守崗位

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
當然以上全部都係FF在港解放軍武力鎮壓失敗
至於點係大陸解放軍未到之前收駐港部隊皮,我諗唔到
咁就全城練功啦
快手
全面佢唔敢啦,家下做生意斷佢一個鐘都喪屌
學支那用firewall block連登?
到時咪換fb,twitter,reddit之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞