政府放風戒嚴, 有機會斷網絡

529 回覆
1796 Like 15 Dislike
林鄭/行政會議班契弟覺得有中央政府支持響背後大曬, 個態度就係「你吹呀」
佢而家乜都揹曬, 唔差在
岩 佢真係等同我地攬炒
6.不要社會評級
到時出到去都己經用wifi嚟傳達訊息 個個情願唔返屋企果張大床 令願流落街頭
佢cut水cut電cut上網的話大把唔關事既人會自動出埋黎,到時就真係野貓式暴動,對佢百害而無一利喎
戒嚴令保險唔包
賠? 最多之後同香港受影響市民say個sorry, 將責任射曬落果班暴徒身上
輕鬆解決
Airdrop準備
Air drop
如果戒嚴斷網
請拎大聲公喺條街呼籲大家走上街頭
全港都會抗議 立即三罷香港癱瘓
有冇人知Apple Watch個對講機係點運作
唔係連尼住可以控制, 何況cap 241都寫明
(a)對刊物、文字、地圖、圖則、照片、通訊及通訊方法的檢查、管制及壓制;
(f)對財產及其使用作出的撥配、管制、沒收及處置

取消曬連仔cr/br都仲得

更何況佢可以唔針對性咁block, 廣泛咁個個都用唔到網路, 仲容易控制人群
咪一樣係上網
會考部收音機終於有用
咁係咪即係買VPN就解決?
有無人知Avira Phantom VPN安唔安全?
好似有安全問題,apple都叫人唔好用住
真係無網就好
無電話篤 全部換件黑衫走落街頭遍地開花
對家掌握唔到資訊 30000隻狗一齊出黎都搞唔掂
有電就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞