[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
係秋葉原扭多左幾隻綠渣古同核戰機
40蚊隻放返出黎
有興趣搵我
telegram : on9faiching

綠渣古

只係見到part00

只係見到part00

都砌得好好
依家冇得訂全裝獨角獸喇
有冇巴打知道邊到仲有舊嘅呢隻扭蛋賣
有冇巴打知道邊到仲有舊嘅呢隻扭蛋賣

信和可能有
忍唔住去左旺電扭左2隻綠渣古
邊到仲有得買 想成set買

上面有巴打講淘寶有
信和個啲都應該有

上面有巴打講淘寶有
信和個啲都應該有

淘寶冇哂 00款 信和會唔會好貴? 黎排太忙 都冇時間去睇

上面有巴打講淘寶有
信和個啲都應該有

淘寶冇哂 00款 信和會唔會好貴? 黎排太忙 都冇時間去睇

同問 信和邊間有?
想買
正式宣佈全港斷市
正式宣佈全港斷市

你講真?
正式宣佈全港斷市

你講真?

好好笑, 之前係叫吹奏既渣古頭反面通街有貨+再販, 呢款冇咩人睇好既高達渣古比連登吹一吹就斷哂市, 同之前水牙線一樣
正式宣佈全港斷市

你講真?

好好笑, 之前係叫吹奏既渣古頭反面通街有貨+再販, 呢款冇咩人睇好既高達渣古比連登吹一吹就斷哂市, 同之前水牙線一樣

仆街 仲諗住出旺角睇有冇...巴打去咗邊頭睇
正式宣佈全港斷市

你講真?

旺角, 幾間反斗城
正式宣佈全港斷市

你講真?

我覺得bandai 要出糧俾我
仲有邊度有
係秋葉原扭多左幾隻綠渣古同核戰機
40蚊隻放返出黎
有興趣搵我
telegram : on9faiching

全hold
邊到有01 全set
淘寶見到幾間有00, $52-89/set嘅都有喎

利申,懶同無時間香港搵,淘左套有晒7隻
正式宣佈全港斷市

你講真?

旺角, 幾間反斗城

旺角連信和果d都冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞