[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
抽多左1隻G戰機,1個武器set, 全新未開,賣$50

or換其他都得

地鐵港島線都得

扭多左隻藍色
賣50
可換紅

連登冇pm功能? 巴打點搵你

Telegram fredltf
想扭既巴打唔使去旺角搵
無哂貨
Megabox 9樓同8樓反R仲有少量
聽姐姐講話今日先補貨
放par00 白色戈隻
Tg chickenkwan
想扭既巴打唔使去旺角搵
無哂貨
聽姐姐講話今日先補貨

下真係會補貨ga
見炒到咁貴都費時扭
抽多左1隻G戰機,1個武器set, 全新未開,賣$50

or換其他都得

地鐵港島線都得

扭多左隻藍色
賣50
可換紅

連登冇pm功能? 巴打點搵你

Telegram fresltf

唔知點解搵唔到你

我telegram: heream
想扭既巴打唔使去旺角搵
無哂貨
聽姐姐講話今日先補貨

下真係會補貨ga
見炒到咁貴都費時扭

有炒價咩
佢應該係今日先set部機
唔係補貨
想扭既巴打唔使去旺角搵
無哂貨
聽姐姐講話今日先補貨

下真係會補貨ga
見炒到咁貴都費時扭

有炒價咩
唔係補貨

上面有巴打話現時點199一隻WOR
想扭既巴打唔使去旺角搵
無哂貨
聽姐姐講話今日先補貨

下真係會補貨ga
見炒到咁貴都費時扭

有炒價咩
唔係補貨

有兩種係貴野嚟
想扭既巴打唔使去旺角搵
無哂貨
聽姐姐講話今日先補貨

下真係會補貨ga
見炒到咁貴都費時扭

有炒價咩
唔係補貨

有兩種係貴野嚟

咁唔知了

一隻都咁難搵, 冇得當LEGO砌, 都係唔落坑算
我仲多左1個白蛋(武器 pack), 有冇巴打想換其他?
我仲多左1個白蛋(武器 pack), 有冇巴打想換其他?

有意telegram add heream
我想要紅綠渣古
有無巴打係港島區見到有?
我抽多左 part 00 紅色 (G戰機), 同白色 (武器pack)

有冇人有興趣換part 01其他果3種?

telegram add 我 (id: heream)
我抽多左 part 00 紅色 (G戰機), 同白色 (武器pack)

有冇人有興趣換part 01其他果3種?

telegram add 我 (id: heream)

sor, 我果d係part 01先arm
多左part 00高達
全新未開可換part 01
無貨抽唔到可以 telegram我 fredltf
多左part 00高達

淘寶個價去到好貴,元祖要rmb90
一set都就黎hkd500,double左
最後只係買左元祖,g同埋武器包
如果早d知早d落訂會平好多

巴打會唔會淘埋part 02

我見淘寶好似得返好小 元祖都冇哂 巴打你邊到搵?
依家訂part3 160蚊咋

我見淘寶好似得返好小 元祖都冇哂 巴打你邊到搵?

巴打要元祖搵我買
扭多左

Tg fredltf
放/換 我多左隻part00 白色戈隻
Tg chickenkwan

淘寶到
多左part 00高達

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞