[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
google 搵到機頭紙但街未見到有

呢D 食玩扭蛋一定係月尾先出的 未咁快有住
見到part 04 好想射精呀!

之但係part03 好似唔見有就咁快出04?

同埋有無手足知EX02殺帝利幾時派貨?
我之前無訂諗住出去買博一博

我PB 訂左應該今個月尾會有 PART 03 7月尾 PART 04 係10月尾

其實要整到機頭紙呢部tr-1買一set都唔夠
飛機好似用兩架,個大盾武器set又得一個
即係要額外買多一set武器同飛機....

EX03包4個盾,但好似無白色飛機

EX03包4個盾,但好似無白色飛機

飛機兩只 不過唔係白色

我多左隻呢隻 全新未砌的,有冇巴打想同我換 黑mkii/ g defender

巴打有興趣換,點聯絡你?

Hello 巴打 我而家先見到你個回覆

我多左隻呢隻 全新未砌的,有冇巴打想同我換 黑mkii/ g defender

巴打有興趣換,點聯絡你?

Hello 巴打 我而家先見到你個回覆

你sd個email入面寫你電話比我

呢隻ge武器包多左2個
放40有冇人要
收 00 高達 / 紅渣一套
同 01 武器包一個

同 01 武器包一個

砌左既要唔要?
同 01 武器包一個

砌左既要唔要?

好,巴打放幾錢?
同 01 武器包一個

砌左既要唔要?

好,巴打放幾錢?

80?
同 01 武器包一個

砌左既要唔要?

好,巴打放幾錢?

80?

齊件嘅話 deal
上色鳥上色鳥

啱先知有呢套野,玩埋骨
有冇巴打有入

http://hobby.dengeki.com/reviews/169929/

愈來愈多
各位點display?

呢隻ge武器包多左2個
放40有冇人要

要1隻OKIE ?

我多左隻01元祖未開 原價放有冇人要?
我想收
gundam mobile suit ensemble?
見到依家扭飛好靚, 想儲返
我想收

你覆緊我?
啱先知有呢套野,玩埋骨
有冇巴打有入

http://hobby.dengeki.com/reviews/169929/

Wing Gundam係咩系列?
以我依家所知, SD gundam Dash, SD gundam Next, gundam mobile suit ensemble 呢3個系列

其中NEXT系列D 高達上色好差
我想收

你覆緊我?

師兄有冇圖睇, 我唔太熟, 唔知你地指緊乜,
我係近排執返起扭蛋, 想儲返自己鐘意高達
我想收

你覆緊我?

呢套既元袓
我想收

你覆緊我?

呢套既元袓

連埋武器組?

NEXT系列上色一般, 想要呢隻00高達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞