[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
forte 02 z高達有無人換?
想換 00Q, hi-v或者摩亞屈
聽聞PART 2係4月尾到貨
有無巴打已經收到貨?
笨大難得咁有誠意
仲以為會有變型機玩下
睇怕隻Z都係唔識變型
熊貓有貨第二set 16x
笨大難得咁有誠意
仲以為會有變型機玩下
睇怕隻Z都係唔識變型

扭蛋都要變型會唔會太高要求
有冇巴打同我一樣等緊渣古頭
EX03
http://www.taghobby.com/archives/187191

正 !!!
要入了...........
笨大難得咁有誠意
仲以為會有變型機玩下
睇怕隻Z都係唔識變型

係唔識變
Btw 之前dash定next識變好似
笨大難得咁有誠意
仲以為會有變型機玩下
睇怕隻Z都係唔識變型

係唔識變
Btw 之前dash定next識變好似

NEXT果隻

同場加映THE O
依家有邊到有得買 ensemble1,2?

Ensemble1就好少啦,現時點二樓有但炒價
Ensemble2就好多地方有,我信和買$155一套

信和邊到有

信和邊到有

我今日係三樓買,唔知仲有無
無既你去現時點有一間50蚊一隻可以揀款
幫人買左套ensemble 02, 跟住話無錢走數
原價放返$150
https://t.me/joyiu
荃灣交收

走數不得好死

信和邊到有

一陣去睇下先

信和邊到有

一陣去睇下先

唔記得問 邊間買到
幫人買左套ensemble 02, 跟住話無錢走數
原價放返$150
https://t.me/joyiu
荃灣交收

走數不得好死

一套5隻齊哂

信和邊到有

一陣去睇下先

唔記得問 邊間買到

我唔記得名wo,好少去,淨係記得好似同五月玩具同一層
邊度有得抽?
邊度有得抽?

玩具撚狗城
Btw50蚊扭一隻你不如去現時點買
印象中除左隻GM$80
其他都係$50
淘寶有18一只 係咪呢類黎
淘寶有18一只 係咪呢類黎

個隻係f系列
多左2隻 O raiser 1隻吉姆 1隻00
50蚊隻 或者換報喪女妖or武器set
有興趣留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞