[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
剎帝邊到仲有得訂?
上面個網cut order

https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1142449286;_ylt=Aq1AOfMt4fg62PaUBbWEZ_jKILN8?u=yung108 試下呢間

$298

都幾貴

賣呢隻同011
或者換都得
剎帝邊到仲有得訂?

https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1142449286;_ylt=Aq1AOfMt4fg62PaUBbWEZ_jKILN8?u=yung108 試下呢間

$298

都幾貴

PB 都賣260 計埋40蚊運費其實差唔多
正皮係比好運到仆街
剎帝邊到仲有得訂?

$298

都幾貴

PB 都賣260 計埋40蚊運費其實差唔多

原來要運費
求o raiser 可以用吉姆或者武器包換 亦可以買
有意留低個tg
有無人有舊果幾隻多咗可以放架?
我之前淨係抽到隻紅渣 同今set齊
想儲番之前果d

飛機佢可能覺得只值35蚊吧 不過盒蛋奇趣賣緊38 計返的確差唔多 但呢度好多BRO 都係50蚊扭出來 相對覺得蝕左吧

係邊買?

奇趣 皆旺 信和都有 咁既樣的

如果信和成set幾錢?

我買左160

邊度買?

信和

我行過幾間都250

係邊買?

奇趣 皆旺 信和都有 咁既樣的

如果信和成set幾錢?

我買左160

邊度買?

信和

我行過幾間都250

我都有見到 佢地賣既係成盒10 隻
定一set 5 隻?
信和2樓同3樓 都有160set 盒裝

點解盒裝同抽蛋差咁遠

點解盒裝同抽蛋差咁遠

因為睡橫巷扭蛋十算

點解盒裝同抽蛋差咁遠

因為睡橫巷扭蛋十算

而家仲有

賣呢隻同011
或者換都得

呢2隻辣殺?
我想知武器包有女妖個盾同翼 重有00把劍
重有個兩粒係乜黎
我想知武器包有女妖個盾同翼 重有00把劍
重有個兩粒係乜黎

O raiser 既導彈倉定發射器
有意留低個tg

有意留低個tg

doggiewoody
黃埔奇趣唔見有
黃埔奇趣唔見有

信和仲有好多
$160-$250 一set都有
有意留低個tg

賣010同011
或者換都得
黃埔奇趣唔見有

信和仲有好多
$160-$250 一set都有

早兩日現時點1套180

賣010同011
或者換都得

011幾錢 有意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞