[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
依家訂part3 160蚊咋

邊度訂
淘寶個價去到好貴,元祖要rmb90
一set都就黎hkd500,double左
最後只係買左元祖,g同埋武器包
如果早d知早d落訂會平好多

我見淘寶好似得返好小 元祖都冇哂 巴打你邊到搵?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【万代BANDAI 高达ENSEMBLE超可动 拼装 组合 重装X重奏 扭蛋00 01】¥1Hhykalp7N¥http://c.b3yq.com/h.W4NjdY?cv=1Hhykalp7N&sm=ae834d
淘寶個價去到好貴,元祖要rmb90
一set都就黎hkd500,double左
最後只係買左元祖,g同埋武器包
如果早d知早d落訂會平好多

巴打會唔會淘埋part 02

part 02無興趣
已經買左
我抽多左 part 01 紅色 (G戰機), 同白色 (武器pack)

有冇人有興趣換part 01其他果3種?

telegram add 我 (id: heream)

好似幾得意,邊到有???
我抽多左 part 01 紅色 (G戰機), 同白色 (武器pack)

全新未開,可賣$50

or 換part 01其他果3種

telegram id: heream

同其他合體

美孚廣場仲有小量存貨
只得第00彈

美孚廣場仲有小量存貨
只得第00彈

有重複00彈有無人要
可換 01

畫線+水晶貼紙

畫線+水晶貼紙

megabox最後一蛋在我手
G戰機
我想要獨角獸啊 有無巴打知道邊度有
我想要獨角獸啊 有無巴打知道邊度有

yahoo拍賣啦,01彈唔係比人扭哂係根本好少地方有入

得part00 mega box 最後一粒

得part00 mega box 最後一粒

PART00既話部份AEON, 旺中, 美孚都仲有

megabox最後一蛋在我手
G戰機

本身係我
我用左50蚊轉左圈無出 退左錢

巴打邊度有part01

巴打邊度有part01

係y拍買

有無link
想單買unicorn
如果有人想要part 00 / 換可 tg我
Mega box仲有00
想知青衣有冇得扭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞