[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike

賣010同011
或者換都得

換/放紅渣古 西鐵沿線
https://t.me/ccll_hkg
收紅unicorn
可換任何02其中一隻
之前遲左訂套02,今日終於到貨
$140/set 精品
依家啲高達扭蛋越出越癲,
遲早成隻 HG 咁嘅級數

講返依款蛋,真係好高質
又有手形換,又做到爆地 post

不過肩關節唔係球形呢點要扣分
焗住要自己改造先做到開手 post

另外啲插孔真係好大,好影響美觀
之前遲左訂套02,今日終於到貨
$140/set 精品

巴打有無exact位置
之後都想訂
有冇巴打有part00未開放
扭左兩隻00既飛機都未扭到00

講返依款蛋,真係好高質

隻角彎晒
盒裝會唔會無咁彎

講返依款蛋,真係好高質

隻角彎晒
盒裝會唔會無咁彎

風筒熱風一吹咩都直晒

講返依款蛋,真係好高質

可否教下小弟

講返依款蛋,真係好高質

可否教下小弟

好簡單咋
肩關節 cut 短少少,再搵啲啱 size 球狀物用 AA膠黐實,之後用挫 / 砂紙打磨吓就得

條軸我會磨凹少少加大可動範圍,
但要就住點到即止,軸都唔好 cut 過短
改造呢啲野一去冇回頭

建議上淘寶搵呢類索帶 cut 嚟做關節,幾十蚊一大包有排你用
(呢款索香港周街都冇
[url]【珠孔扎带150KT 3.5*150KT 带珠扎带 长虹塑料尼龙扎带1000条】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yp.com/h.R11PZb?cv=FAAcZwoIxHK&sm=58c10f ,或复制这条信息¥FAAcZwoIxHK¥后打开👉手机淘宝👈[/url]

我應該之後隻隻都會咁改

另外介紹吓呢條友,
佢專門將 Converge 系列改可動,
巴打們有興趣可以參考吓點改
http://xpiritlee.blogspot.hk/?m=1
巴打們01 返左貨了 在皆旺168 元一SET 要買好去買了

聽晚去

補充吓點樣改可動
http://xpiritlee.blogspot.tw/2016/01/converge-gp04.html

學到野
不如你又分享下你既作品相

🤤🤤🤤
我想請教下, 有無手足知邊度仲有EX01 綠UNICORN賣?
炒價都無所謂, 我最近先知有ENSEMBLE呢個系列,
依家未係出左好多款,好想儲齊哂佢
我想請教下, 有無手足知邊度仲有EX01 綠UNICORN賣?

搵過信和,皆旺,188都無

皆旺地庫轉右前兩日有,要$7-800
我上個月去日本扭蛋,不過唔記得係咪樓主個種
一扭出來,見到啲組件有黑色,以為中左banshee啦
翻到民宿好開心咁拆開隻扭蛋
咦,點解入面有把00R既劍係度既?
個一刻,我就知道中伏了

咁貴
不過THANKS!

當初好似200蚊入手
升3,4倍

當初好似200蚊入手
升3,4倍

當初我都唔知有
如果我知$200一定買
$7-800我都唔捨得買
我連剎帝都訂唔切
EX03唔想要 仲愈黎愈貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞