[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋

962 回覆
373 Like 2 Dislike
以前儲開next留名 硬係覺得unicorn好似係next系列嘅主題機體咁
請問有冇巴打放014
上網見親都35樓上up
請問有冇巴打放014
上網見親都35樓上up

$35 都衝啦
請問有冇巴打放014
上網見親都35樓上up

算平架啦 除非盒蛋 唔係扭個D 都50蚊粒
套魂限Forte Ex01 大白鵝上色唔多掂
一套普通Next都好過佢

forte 質素真心麻麻..EX系列收貴咁多都仲係咁差真係..

forte 質素真心麻麻..EX系列收貴咁多都仲係咁差真係..

由Next(第22彈 zeta,TheO)開始就中咗輻射咁款
Dash直頭係黑歷史,係06(Wing gundam)好d
Forte得每彈嘅看版機睇落唔錯,其他陪襯機例如03彈MKII,完全唔值30蚊

由Next(第22彈 zeta,TheO)開始就中咗輻射咁款
Forte得每彈嘅看版機睇落唔錯,其他陪襯機例如03彈MKII,完全唔值30蚊

呢個直頭冇人提過吓添,出得嗰兩彈

我見人講有分中唔中伏
冇中伏個D正正常常
我冇中

隻mk2咁多武器就算啦
你睇dash01個隻rx78都係30蚊
覺得forte都算係咁
就1001
開左左新post

[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)
https://lihkg.com/thread/361531/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞