【直播】22/2/2017 11:00 立法會會議 - 財政預算案

359 回覆
1 Like 2 Dislike
夠鐘
夠鐘

佢老母真係冇文字直播
夠鐘

佢老母真係冇文字直播

政府係咪垃圾到咁
長議員今日又趕時間 ?
夠鐘

佢老母真係冇文字直播

政府係咪垃圾到咁

得網上直播,連預算案個網頁都用緊上年果個
開始

學薯片話齋

睇下佢呢個月度咗份有幾感人嘅文章
長議員今日又趕時間 ?

大蕭唔係度輪到佢去攞位
夠鐘

佢老母真係冇文字直播

政府係咪垃圾到咁

2017-2018個網頁而家先出左黎
夠鐘

佢老母真係冇文字直播

政府係咪垃圾到咁

http://www.budget.gov.hk/2017/chi/speech.html
政府文字直播
夠鐘

佢老母真係冇文字直播

政府係咪垃圾到咁

http://www.budget.gov.hk/2017/chi/speech.html
政府文字直播

應該都係果D 野

退稅 , 公屋免租1個月, 老綜雙糧 , 水電唔知有冇免

唔好痴線到派錢就得
等睇「好政策係波叔功勞,垃圾政策係薯片遺留落黎」呢類comments
積極增加土地同房屋供應
積極增加土地同房屋供應

倘若今年聯儲局利率正常化進程加快,房地產市場存在一定的風險。我們會密切注視相關的發展。

香港都唔撚跟美帝加息啦
誹謗波識唔識㗎 好撚流咁

抄返上幾年幾份

可能係佢老頂幫佢寫

可能係佢老頂幫佢寫

馬仔寫架咋
我們今天的成功,是幾代香港人自強不息、辛勤工作、不斷創新而建立起來,也有賴於「一國兩制」的獨特優勢,自由、廉潔的制度,法治的精神,以及公平、開放和高效率的市場。

人唔笑狗都吠...
我們今天的成功,是幾代香港人自強不息、辛勤工作、不斷創新而建立起來,也有賴於「一國兩制」的獨特優勢,自由、廉潔的制度,法治的精神,以及公平、開放和高效率的市場。

人唔笑狗都吠...

人唔笑狗都吠...

幾風趣丫屌你,岩岩先判左廿個月

人唔笑狗都吠...

幾風趣丫屌你,岩岩先判左廿個月

彰顯法治精神
香港今天的繁榮,長者們功不可沒,我們應表達社會對他們的關愛

人唔笑狗都吠...

反轉黎諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞