電腦手機私隱基本教學

418 回覆
338 Like 7 Dislike
好老實講
連登唔係靠推唔會有人正評
你見佢個啲post 一半係push
答嘢又錯哂
我就係唔想自推洗版呀嘛 反正我諗住啲人睇完自然會推
Exac7ly
呢度係討論區唔係push 區
所以無嘅
我幫手答
幫到人咪得

唔好唔開心
你係我見過做得最好嘅網絡安全post
有料~ 支持
Firefox夠?No need Tor?
VPN係全部connection都保護晒呀嘛
普通上吓網嘅話Tor係OK嘅,不過極慢,所以我無用
有無辦法預防Telegram比人Login?
因為我試過set曬nobody開左2 Steps都比人入
點解既

無人知點解, 我覺得最有可能係差佬問電訊商攞晒現場人士啲電話跟住用SMS功能hack佢哋啲telegram account, (TG就算set咗2FA都一樣可以用SMS功能攞pin,勁白痴, 我喺個doc講過SMS功能好唔安全)
最後我叫呢位巴打問客服, 唔知最後點
我又無唔開心, 我又唔在乎正評數嘅, 我只想多啲人睇吓我篇文留意吓自己私隱啫
嗰位巴打講到用VPN=有私隱咁..其實VPN只係基本之中嘅基本
現今世代網絡私隱唔係咁容易
我幫你推有fd問親我關於網絡安全,我都叫佢地睇呢個po
.
同意, 推!
呢個真係估唔到喎 真係好消息嚟
我直接買咗隻
幾百蚊好好用
樓主想問下我買左nordvpn想BT下載野
但同冇用VPN時個速度差勁遠
係咪NORDVPN就唔好玩BT
巴打好有心
推左先
有無揀p2p server?
不過我連p2p server 都係會慢好多
有呀巴打
已揀P2P server
想問下巴打我除左登入nord 個app之外
仲使唔使係qbitorrent 到整sock5
謝謝
我無整過sock5
BT 都連到
不過有時慢得過份
我都會放棄唔用VPN
香港人,反抗!
香港人,反抗!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞