Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
linkv 邊有未來

佢既末日咪臭係我既未來 放監
渡鴉爆雷屬 已可以睇進化,其他三隻我冇

傻狗爆繼續光屬

幾隻都無 睇唔到
進化做爆烈形態洗唔洗用多本來隻野21 碎 ?

原來唔洗自己碎,頭先睇錯

留左42 塊
但我覺得加奧加爆烈型d
渡鴉爆雷屬 已可以睇進化,其他三隻我冇

傻狗爆繼續光屬

幾隻都無 睇唔到
進化做爆烈形態洗唔洗用多本來隻野21 碎 ?

原來唔洗自己碎,頭先睇錯

留左42 塊
但我覺得加奧加爆烈型d

又係得個望冇得進

我係p1,乜隊友有運都會加落自己身上嫁咩

我係p1,乜隊友有運都會加落自己身上嫁咩

好似係bug
無屬V 等佢派100石先,應該後半又有100
alpha + giggs
終於有草技
alpha + giggs

正呀有A
終於有草技

miss x 8 / 另一隻都係 miss
8hit 單體草技

繼續無火血,又放置得
8hit 單體草技

仲要麻,有狀態,俾晒理由用大命中隊長
100石 得兩個sdef銀4個IV技
100石 得兩個sdef銀4個IV技

儲多50先抽呢個 預左全軍覆沒

a同傑就唔抽囉
8hit 單體草技

命中都唔差
btw,另一隻800技傷係咩玩法
8hit 單體草技

命中都唔差

破壞平衡

a同傑就唔抽囉

x2 睇定有咩換先

a同傑就唔抽囉

x2 睇定有咩換先

等睇無屬晶
8hit 單體草技

命中都唔差

破壞平衡

極大...
但得70命中...
btw,配大命中如何?有無人試過裁決果陣點?
8hit 單體草技

命中都唔差

破壞平衡

極大...
但得70命中...

大命中10%,絆命中15%
我有測試過,90%劍皇用大命中理論上係乘,99%,但真係打咁耐d斷片未miss過,好有可能係加,姐係90%+10%=100%
技能單體命中3, 8%,就一定係乘,8%用落去魔王92%,都係會miss =92%乘8% 變99%

a同傑就唔抽囉

x2 睇定有咩換先

等睇無屬晶

白帝活動先出無屬精
8hit 單體草技

命中都唔差

破壞平衡

極大...
但得70命中...

大命中10%,絆命中15%
我有測試過,90%劍皇用大命中理論上係乘,99%,但真係打咁耐d斷片未miss過,好有可能係加,姐係90%+10%=100%
技能體命中3, 8%,就一定係乘,8%用落去魔王92%,都係會miss =92%乘8% 變99%
咁多野抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞