Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

打曜日係咁出貓運碎係咩玩法

雀 仲唔9沖 ? 我又打下先

display bug 嚟㗎
你數下你啲貓碎應該無加過

打曜日係咁出貓運碎係咩玩法

雀 仲唔9沖 ? 我又打下先

display bug 嚟㗎
你數下你啲貓碎應該無加過

屌 !!! 欺騙我感情
(9up) 下week個event叫最後的騎士, Giggs復刻:打無屬晶o) ?
(9up) 下week個event叫最後的騎士, Giggs復刻:打無屬晶o) ?

佢話有新晶換,都似係技晶
btw個event名[最後之騎士]bamdie真係想引人討論下,究竟係第十三個皇騎alpha,現實最後登場嘅giggs,定兩者都不是
btw個event名[最後之騎士]bamdie真係想引人討論下,究竟係第十三個皇騎alpha,現實最後登場嘅giggs,定兩者都不是

真快手

真快手

想睇你 Alpha 光A晶 斬佢
出A 好呀,比我今日整果隻上
出A 好呀,比我今日整果隻上

出A好x2
上次打event,急急腳無盾照升上去,急急腳自然抗就收貨
今次要打定起碼42/63, 整隻火抗/暗抗
佢夠膽出無晶?
按單一敵人損傷計
傑屍無晶3招技傷=究天光晶5招
但傑屍基本攻值7千究天先得5千幾

我用咁耐究天
啲大叔唔計回血大部分都係頂5招
勁果啲都係6招

傑屍仲要超高速
你唔係無屬抗一開波已經秒你一件先
有加奧加bm仲整唔整AB

真快手

咁多肉

D 再 AB 大拿拿4千幾肉

真快手

咁多肉

而加有exp關 bamdie 萬碎

薔薇好似吸血

真快手

佢海天使有封技 我收左檔

真快手

咁多肉

而加有exp關 bamdie 萬碎

係喎
好想開
3粒鐘冇人講野
3粒鐘冇人講野

S巴、釣巴,打唔打?
3粒鐘冇人講野

S巴、釣巴,打唔打?

, 你邀先

光屬光技,好打極有限
回歸
預計星期六日所有時間要黎開場追排名
有無精蟲肯幫幫手呃下分

真快手

佢海天使有封技 我收左檔

比人封左 真係成個世界灰哂咁
3粒鐘冇人講野

S巴、釣巴,打唔打?

, 你邀先

ok,而家開
回歸
有無精蟲肯幫幫手呃下分

我和分身都有b精
回歸
有無精蟲肯幫幫手呃下分

港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞