Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我屌bandai我打唔夠omega d要咁多omega b做乜鳩呀

痴撚線個event都唔知邊個坐住個腦既屎忽鬼諗出黎

成個 event 都好閪,派獎品完全無 logic

點閪法都好,你咪又係打緊
我屌bandai我打唔夠omega d要咁多omega b做乜鳩呀

痴撚線個event都唔知邊個坐住個腦既屎忽鬼諗出黎

成個 event 都好閪,派獎品完全無 logic

我本身有儲開傻西加奧加碎,剩係用斷片換OMEGA D都唔夠

如果真係埋尾唔夠21碎即係射咗300石落海,咁我都唔玩了
4場前編, 開場, 有無人打?

2場正身(B精)2個位, 1場分身(C精)1個位

我而家得閒打
我同你打左2場分身先
之後同呀哥join

我而家得閒打
我同你打左2場分身先
之後同呀哥join

巴打 你邀埋樓上A晶 釣魚金翁巴打

我而家得閒打
我同你打左2場分身先
之後同呀哥join

巴打 你邀埋樓上A晶 釣魚翁巴打
唔知你有無add 我
唔知你有無add 我

ok,而家黎。咁我正身邀左兩位巴打先
唔知你有無add 我

剛加了釣魚巴,bx2係我正身,遲d改返正常名
唔知你有無add 我

Accepted
唔知你有無add 我

你分身同釣魚巴 打啦,佢有A
唔知你有無add 我

PtA
S巴,正身一個位,等緊你
唔知你有無add 我

PtA

佢係drop A喎
唔知你有無add 我

PtA

佢係drop A喎

釣巴,我而家分身add埋你開場先。我分身:kkkk
唔知你有無add 我

PtA

佢係drop A喎

釣巴,我而家分身add埋你開場先。我分身:kkkk

夠打就得
我果隻辣殺弱暗
Accepted
搞掂,等回體。thx 釣巴 S巴
Thx 朗巴

我都可以開兩場前篇
有無巴打join?
搞掂,等回體。thx 釣巴 S巴

無問題啦
Thx 朗巴

我都可以開兩場前篇
有無巴打join?

巴打 剛朋想add埋你 呢度都唔係太多人仲玩緊
但你 friend list full 左
Thx 朗巴

我都可以開兩場前篇
有無巴打join?

巴打 剛朋想add埋你 呢度都唔係太多人仲玩緊
但你 friend list full 左

free 返個位出嚟了

不過都應該玩唔耐
一周年出渡鴉爆裂+傻狗爆裂
啱啱del 鳩左個分身,就話派100石
半價十連
一周年出渡鴉爆裂+傻狗爆裂

不過係呃蛋池
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞