Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
頂,心急得制開錯場...

正想開技射右面隻閃光暴龍
我個screen又整暗左 睇唔到中間多左隻
btw Laughed

癲豪巴打
我地d體力用左無耐,下轉你回左體 我地先再邀你4場
sor 呀

btw Laughed

竟然咁都打得過
btw,我咁都跌多塊斷片

btw Laughed

癲豪巴打
我地d體力用左無耐,下轉你回左體 我地先再邀你4場
sor 呀

儍啦,唔緊要
玩到無嘢玩,星期一劏埋真紅同金肛先

一路都唔進真紅
今次呢個event 搞到我進咗隻紅蓮e+ 少少想進埋真紅
幾時會有超究極體係魔攻技

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

bm算唔算後日蛋池出個兩隻都應該係魔

真唔真

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

真唔真

渡鴉8連擊暗系魔攻,你j唔j我開左網偵睇,得傻西爆係物攻
得200斷,應該即肝多210再保3000定熄app算
雖然今星期好似好跌左但真係冇動力打

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

真唔真

J
暗晶一出 啪啪啪啪啪啪啪啪 (8下)
玩到無嘢玩,星期一劏埋真紅同金肛先

一路都唔進真紅
今次呢個event 搞到我進咗隻紅蓮e+ 少少想進埋真紅

我覺得如果你pvp暫時唔洗用真紅,留黎有用。可能event加分,真紅無

我隻真紅升完,pvp都無機會用,今個event令我好後悔升⋯
得200斷,應該即肝多210再保3000定熄app算
雖然今星期好似好跌左但真係冇動力打

3000名唔洗好多分姐 應該得

200 斷你有B入人地場應該仲可以達陣

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

真唔真

J

變左墮lin

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

真唔真

J

唔J
暗晶留俾墮天劍王用算,
我剩係進到加奧加

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

真唔真

J

變左墮lin

佢岀果陣唔比你地班友燈死先算⋯

加魯魯炮

就係估到有人會咁答我…

抽到就係

就咁一招魔攻既會唔會有

真唔真

J

變左墮lin

等睇一周年瘋狂po圖中BM

如果未收皮……
[燈] 下星期預測: 繼續無錢關,出V技精,活動有得換全部皇騎 [/燈]

真唔真

J

變左墮lin

如果未收皮……

你數下呢個post有幾多個生還者先啦

真唔真

J

變左墮lin

如果未收皮……

你數下呢個post有幾多個生還者先啦

挑, 大把分身啦
[燈] 下星期預測: 繼續無錢關,出V技精,活動有得換全部皇騎 [/燈]

話明最後堆騎士,緊係出晒啲未出過嘅皇騎,然後再下個禮拜出白帝,1周年關ser
有無講下禮拜邊隻加成
有無講下禮拜邊隻加成

打puzzle 扭精就夠啦
下個禮拜分兩種puzzle 打
即係精都要你抽兩粒
下個禮拜分兩種puzzle 打
即係精都要你抽兩粒

撚狗咁撚
撚狗咁撚

撚雀咁撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞