Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌佢,AAA都好撚難打 ,又金又晶
上番SSS,收手啦

又要諗下個禮拜咩隊

5塊垃圾 好彩今朝兩抽,一垃圾活動,一光hp B
冇咩點打前篇 後篇第一名都冇用
冇咩點打前篇 後篇第一名都冇用

而家啲人開始打番前編,個rank無打一日跌唔多100
場場sss跌返落s 好辛苦
後篇要打到3000分拎哂石同usb 而加先124
後篇要打到3000分拎哂石同usb 而加先124

420呀點撚打
尼爾出左
仲未打完no
尼爾出左
仲未打完no

Nier,機戰,WOFF,3隻日RPG,gravity rush 2,NO,仁王,點樣先可以係3月尾前打晒 棄linkz?
尼爾出左
仲未打完no

Nier,機戰,WOFF,3隻日RPG,gravity rush 2,NO,仁王,點樣先可以係3月尾前打晒 棄linkz?

自問自答
唔棄linkz 棄咩?
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄

得159斷片,傻狗碎就得1粒
打條毛
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄

你都打左大半
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄

你都打左大半

我兩隻都整+4,姐係要714+200斷(本身有傻西狗碎)宜家打左400斷,一半都未夠
今晚要射貓換哂啲錢 啱啱夠進海天 肉又爆
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄

你都打左大半

我兩隻都整+4,姐係要714+200斷(本身有傻西狗碎)宜家打左400斷,一半都未夠

換左8石 睇下有無心機上3000分拎石同usb
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄

你都打左大半

你開場打分我可以入黎幫你升下分,暗抗+4紅蓮 A分B掉
得20斷係咪轉打貓好d
依家300幾斷
剩係整1隻B係咪留3000名得夠?

跌極都跌唔出去
唔棄linkz 棄咩?

714斷片,見到都想棄

你都打左大半

你開場打分我可以入黎幫你升下分,暗抗+4紅蓮 A分B掉

睇呢兩日啲貓生唔生性先

貓>>>>>>鳳爪黑O活動
依家300幾斷

跌極都跌唔出去

3000名+唔記得幾千分就得 斷片重要好多
依家300幾斷

跌極都跌唔出去

3000名+唔記得幾千分就得 斷片重要好多

心郁郁想肝多隻殘奧
D升AB 係咪多要多21D 碎?
D升AB 係咪多要多21D 碎?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞