Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
依家300幾斷
剩係整1隻B係咪留3000名得夠?

跌極都跌唔出去

3000名+唔記得幾千分就得 斷片重要好多

心郁郁想肝多隻殘奧

真愛
D升AB 係咪多要多21D 碎?

整一隻 Alter-B 要 42 D 碎片 ???!!!! 痴拎線

仲差300 puzzle

整一隻 Alter-B 要 42 D 碎片 ???!!!! 痴拎線

所以先話排名WFC

陣亡名單

所以先話排名WFC

痴撚線佢仲要排名跌片率咁撚低,擦光抗又係要用碎
尼爾出左
仲未打完no

Nier,機戰,WOFF,3隻日RPG,gravity rush 2,NO,仁王,點樣先可以係3月尾前打晒 棄linkz?

仲有薩爾達

陣亡名單

岩岩先醒起今日未登入
依家300幾斷

跌極都跌唔出去

心郁郁想肝多隻殘奧

真愛

hea禁兩日咋,
星期一得2百幾碎,
我覺得之前真紅,白帝果期仲博命

btw儲碎唔進 仲未進金剛同真紅
依家300幾斷

跌極都跌唔出去

心郁郁想肝多隻殘奧

真愛

hea禁兩日咋,
星期一得2百幾碎,

我都係...而家先280斷...
之但係,街場後編仲多過前編
依家300幾斷

跌極都跌唔出去

心郁郁想肝多隻殘奧

真愛

hea禁兩日咋,
星期一得2百幾碎,

我都係...而家先280斷...
之但係,街場後編仲多過前編

本來諗住得粒ptC,抽多次10連。但而家6千幾分排700幾無跌過咁濟,都係算了
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

3簡2硬係中咗隻進唔到加奧加既

明明隻黑奧混物魔可以索性乜Q都唔插
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

我都係咁諗,所以隻5晶金防上晒盾就進alter-b 攻同魔攻晶都唔上
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

我都係咁諗,所以隻5晶金防上晒盾就進alter-b 攻同魔攻晶都唔上

其實ab數值真係唔差
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

有無得睇下?
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

打得到先得又要打分又要打片
BBB 都幾好跌播, 基本上每場有 2 - 3 粒
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

有無得睇下?

5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

打得到先得又要打分又要打片

35000分收隊啦, 打咁多不如打斷
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

有無得睇下?

3044 6748 4816 5594 4625 163
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

有無得睇下?

防都唔算好低

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

有無得睇下?

防都唔算好低

不過今日撞到金防,究天啪啪啪無左一半,2rd ko
5塊晶位,中咗黑大耳
啱啱進到金剛,真紅
上得光晶上唔到血防攻

進到大叔

一技再算啦

其實ab數值真係唔差

有無得睇下?

防都唔算好低

防係唔算低,金防左5473防(雙A防上到6000),血有盾+雙A晶可以去到4000血(冇暗A血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞