Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Dl完尼爾 玩左幾粒鐘先中bug要重玩
拿拿聲3月頭白帝啦 我想棄呀

呢隻咁既野都咁
白帝真係全體特大 我諗你唔課返幾千都好難有

越來越少人玩,課金條數一跌肯定有咁難set咁難迫係課呃盡佢執粒

呢隻咁既野都咁

越來越少人玩,課金條數一跌肯定有咁難set咁難迫係課呃盡佢執粒

到時真係40蚊買ac 錢都慳返

呢隻咁既野都咁

乜仲有人課金o架咩
開四場前編打斷片,有人打嗎?
正身b精開場有兩個位,分身c精開場有一個位

S巴打嗎?

S巴打嗎?

Gogogo

呢隻咁既野都咁

乜仲有人課金o架咩

傻仔先課

利申 大傻仔

S巴打嗎?

Gogogo

你邀完4場後, 邀返你4場

呢隻咁既野都咁

乜仲有人課金o架咩

傻仔先課

利申 大傻仔

笑到反艇

btw 啱啱賣精賣左三皮幾 bamdie 你咪唔好出錢關囉

S巴打嗎?

Gogogo

shit,彈game,sor

S巴打嗎?

Gogogo

打完再邀你兩場
終於打夠3傻碎進AB
睇嚟仲有時間邊保500 邊打多100puzzle 換埋啲碎佢
終於打夠3傻碎進AB
睇嚟仲有時間邊保500 邊打多100puzzle 換埋啲
終於打夠3傻碎進AB
睇嚟仲有時間邊保500 邊打多100puzzle 換埋啲碎佢

咁快手⋯
我而家都係得387斷片⋯
再爭儍西21同儍狗7碎

S巴打嗎?

Gogogo

打完再邀你兩場

搞掂,暫時收隊,聽日再續
終於打夠3傻碎進AB

咁快手⋯
我而家都係得387斷片⋯
再爭儍西21同儍狗7碎

呢兩日啲醒覺咗好多場可以R 先有咁快
[robot岀沒注意]
頂⋯開場遇到e隻robot (墜天)兩次⋯
亂岀技哂ap搞到差d滅團⋯
好彩我兩次都冒住斷線風險不斷岀驚入驚斷佢線⋯

第一次岀兩三下就整斷佢,p2無事

今次就前後搞左廿幾次⋯
不斷岀驚入驚數完15秒再數過,都整佢唔斷,比佢繼續岀到招⋯得返最後3ap仲要不斷比佢射落殘奧度

好彩最後都整斷到佢,唔洗食石,但斷埋隻大波好人

無計,大波姐姐,當我對你唔住⋯

[robot岀沒注意]
頂⋯開場遇到e隻robot (墜天)兩次⋯
亂岀技哂ap搞到差d滅團⋯
好彩我兩次都冒住斷線風險不斷岀驚入驚斷佢線⋯

第一次岀兩三下就整斷佢,p2無事

今次就前後搞左廿幾次⋯
不斷岀驚入驚數完15秒再數過,都整佢唔斷,比佢繼續岀到招⋯得返最後3ap仲要不斷比佢射落殘奧度

好彩最後都整斷到佢,唔洗食石,但斷埋隻大波好人

無計,大波姐姐,當我對你唔住⋯

依家先210斷,追唔追到420呢
我屌bandai我打唔夠omega d要咁多omega b做乜鳩呀

痴撚線個event都唔知邊個坐住個腦既屎忽鬼諗出黎
依家先210斷,追唔追到420呢

終於打夠42 殘奧碎...
仲爭 21塊傻西7塊傻狗...
成200塊
4場前編, 開場, 有無人打?

2場正身(B精)2個位, 1場分身(C精)1個位

我R住場先,體力留比巴打
我屌bandai我打唔夠omega d要咁多omega b做乜鳩呀

痴撚線個event都唔知邊個坐住個腦既屎忽鬼諗出黎

成個 event 都好閪,派獎品完全無 logic

我R住場先,體力留比巴打

我可以呀 (A精)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞