Digimon linkz [16]糞營運 Alter-b WFC

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
S巴,我回左體了,4場斷片,打唔打?

得! 我可以, 但細佬訓左

咁仲有無人打?

無人播, 巴打

頭先invite左你,但見你無入
又比我invite到釣巴打左場

釣巴,計埋S巴,我正身仲有一個位,有兩場
打嗎?

臨瞓收肉見到有邀入咗去
之後瞓咗 sor
S巴,我回左體了,4場斷片,打唔打?

得! 我可以, 但細佬訓左

咁仲有無人打?

無人播, 巴打

打嗎?

打完邀番你2個2場
btw 釣魚翁 巴打, 我一想add你又話full 左, 唔知咩料
可唔可以比多次 ID 再試試 add 你

應該係R 街場啲人add 我搞到塞滿晒
佢未accept 果啲都照計的
定你俾ID 我試下掉返轉add 你?

id: 4425 5237

request 咗

巴打 你咩晶? 40斷話多唔多,但如果一場跌一塊真係打足40場

分身b,正身c...

唔錯播
我都係drop B 晶,你幾時開打我入黎打斷片 ok?

我放code上黎定add fd(之後係要我再邀定你自己可以搵到我場入架?)

簡單d就你開場之後比個場code打第一場,之後打完就可以順手加好友。之後你就可以邀埋個好友打,唔洗場場上黎放個code

146162,差32粒

分身未add到你,你fd上限?

剛剛 delete 左d 你試下add我

咁仲有無人打?

無人播, 巴打

打嗎?

打完邀番你2個2場
btw 釣魚翁 巴打, 我一想add你又話full 左, 唔知咩料
可唔可以比多次 ID 再試試 add 你

應該係R 街場啲人add 我搞到塞滿晒
佢未accept 果啲都照計的
定你俾ID 我試下掉返轉add 你?

request 咗

兩個巴打我都 Accept 哂啦 Thank you ~
跌左出10000 招兩個a/b 分精蟲

1萬定1千

1萬定1千

都無打過,緊係10000啦
有冇巴打有A分

1萬定1千

雀 雀 雀 o係度?

你自然體開場, 邀我細佬打

1萬定1千

雀 雀 雀 o係度?

順手邀埋我 - MAN大大6

1萬定1千

雀 雀 雀 o係度?

順手邀埋我 - MAN大大6

路過推一推你入番 10000
開斷片場,2場2個位,1場1個位
有無人打?

我爭35塊斷片,就大功告成
有無巴打開前編
有無人打?

me
有無人打?

me

ok, 咁我開住分身果兩場1個位同你打住先
我分身得C精,正身B精, 你ok?
有無人打?

me

前編超上, 009385
有無人打?

me

ok
有無人打?

me

ok

仲有兩場斷片,我+傳巴,仲有1個位,有無人打?
一陣有冇ptAB巴打可幫手打兩場?
有無人打?

me

ok

傳巴,等多幾分鐘,無人入就我分身照入
一陣有冇ptAB巴打可幫手打兩場?

我正分身都有ptB
有無人打?

me

ok

傳巴,等多幾分鐘,無人入就我分身照入

OK

巴打 你咩晶? 40斷話多唔多,但如果一場跌一塊真係打足40場

分身b,正身c...

唔錯播
我都係drop B 晶,你幾時開打我入黎打斷片 ok?

我放code上黎定add fd(之後係要我再邀定你自己可以搵到我場入架?)

簡單d就你開場之後比個場code打第一場,之後打完就可以順手加好友。之後你就可以邀埋個好友打,唔洗場場上黎放個code

146162,差32粒

分身未add到你,你fd上限?

剛剛 delete 左d 你試下add我

下一場last,人同機都要抖抖先,thx
有A,B 分精蟲未?兩埸
有A,B 分精蟲未?兩埸

我有B 等等我 同樓上巴打打緊場
仲有無多個 B 幫下手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞