覺唔覺得養貓既人好鍾意為隻貓鬧人?

234 回覆
568 Like 10 Dislike
啲貓撚把口真係特別臭 好撚惡毒
我真係好少見狗撚會咁樣屌人法

平時懶係有愛心 照顧小動物
我屌你老母你班死閪婆睇下自己留過d咩言啦 幾撚歹毒呀
差唔多所有可以用黎攻擊人既字眼都比你地講左出黎
唔通對方係虐貓狂徒? 將隻貓劏肚棄屍
屌 原來係個小妹妹餵流浪貓飲牛奶 咁就比人問候哂全家
駁唔到
無養貓
有時入錯寵物台post見到啲貓撚亂鬧人好撚痴線
果啲on9名先火滾,咩浪浪、毛孩、喵星人
街貓咪街貓囉,書面語好地地叫流浪貓,班撚樣浪乜撚野浪啫
貓肉好唔好食?
最撚on9係你中意領養咪去領養 人地中意買咪買 好心提人揀好breeder係好好既事。但人地唔中意跟你嗰套就屌9人係乜9心態 我就領養既 但身邊有朋友買貓買狗 我都吹佢唔脹 鬧乜9
因為唔識又亂咁幫等於害左隻貓

放撚生佢啦
反正都係動物

貓唔係動物
係主人、主子、皇帝、毛小孩、喵星人

收皮啦 鳩到震 幾大呀仲主人
因為唔識又亂咁幫等於害左隻貓

放撚生佢啦
反正都係動物

貓唔係動物
係主人、主子、皇帝、毛小孩、喵星人

收皮啦 鳩到震 幾大呀仲主人

乜撚野叫毛孩
蝗語黎?
自己本身都有養貓
都覺得其他養貓嘅人真係癲癲哋
去天下貓貓一樣貓行一轉 會有好多收穫

屌 講起呢個群 我真係扯撚曬火
我開過post 係講我隻貓唔識奶自己 因為我隻貓係人地養唔到比我既 我就係個post問隻貓點解唔識奶自己
呢個群既撚樣淨係識話鳩我隻貓個樣好老 其實我隻貓得兩歲 佢地唔撚信 係咁話我隻貓係老貓 又係度吹奏自己養左十年八年貓 唔會睇錯貓既年齡
我心唸 屌你地咩 我問緊隻貓點解唔識奶自己
你就不斷咁話鳩我隻貓樣老同瘦 同埋動作怪要去睇醫生
最後好撚嬲del埋post 完全答非所問
宜家我隻貓生活得開心 而最初唔奶自己唔係因為唔識奶 而係未習慣新環境 只會凌晨時份偷偷奶自己
隻貓家下肥肥白白 日日奶自己
貓撚集中地就係天下貓貓一樣貓成日留言嗰幫撚樣

我都有入果個群,之前都覺得無乜野,因為我係睇d 貓相多,有排得閒成日睇,屌那星成班又扮貓講野又幫隻貓開page/貼相,之後係度乞like, 又話過幾多like 先有得開罐罐食
D弱智貓奴為左呃like可以去到幾盡 ,養貓養到咁不如唔撚好養啦
利申,好鍾意貓好想養但對貓敏感
岩岩去天下貓貓個群兜個圈 又真係幾撚過癮
好似邪教咁呀
呢個post好大怨氣
自己本身都有養貓

我開過post 係講我隻貓唔識奶自己 因為我隻貓係人地養唔到比我既 我就係個post問隻貓點解唔識奶自己
呢個群既撚樣淨係識話鳩我隻貓個樣好老 其實我隻貓得兩歲 佢地唔撚信 係咁話我隻貓係老貓 又係度吹奏自己養左十年八年貓 唔會睇錯貓既年齡
宜家我隻貓生活得開心 而最初唔奶自己唔係因為唔識奶 而係未習慣新環境 只會凌晨時份偷偷奶自己

D死閪婆係咁架 都係個句 唔好放係心
D貓撚最撚鍾意問非所答 9唔搭8
搵到位入佢地就最happy
人地問邊度買英短比較信得過 佢地會答你領養啦領養啦
人地分享自己隻貓既生活照 佢地就屌你幫佢著衫帶噹噹 會有皮膚病
人地分享隻貓食野既相 佢地就話你隻糧乜乜柒柒 話你cheap 話你害死貓

冇野唔屌班撚樣
本身以為個群既人真係有養貓經驗比到意見
上次開完post先知班撚樣淨係識叫你帶貓睇醫生
自己本身都有養貓

我都有入果個群,之前都覺得無乜野,因為我係睇d 貓相多,有排得閒成日睇,屌那星成班又扮貓講野又幫隻貓開page/貼相,之後係度乞like, 又話過幾多like 先有得開罐罐食
D弱智貓奴為左呃like可以去到幾盡 ,養貓養到咁不如唔撚好養啦

今晚冇like冇吃食 隻貓好慘
可唔可以報警告鳩佢
自己本身都有養貓

今晚冇like冇吃食 隻貓好慘
可唔可以報警告鳩佢

我好善良㗎喎,完全唔惡毒

唔好標籤我呢啲勁愛貓人士

利申:冇養貓
我比得起錢有能力就緊係去買我鍾意既貓架啦
唔買寵物絕對阻止唔到寵物店lor
d貓義工啊貓撚應該去人門口拉banner同宣傳
而唔係係網上打飛機
呢個post好大怨氣

夠唔夠呢個post d貓撚大怨氣先
隻黑貓唔肯走點算
https://lihkg.com/thread/34894?ref=ios
我好善良㗎喎,完全唔惡毒

唔好標籤我呢啲勁愛貓人士

利申:冇養貓

我都覺得個標題改得唔好
好似講哂所有養貓既人咁
見到呢度咁多正常貓主有d唔好意思
最撚on9係你中意領養咪去領養 人地中意買咪買 好心提人揀好breeder係好好既事。但人地唔中意跟你嗰套就屌9人係乜9心態 我就領養既 但身邊有朋友買貓買狗 我都吹佢唔脹 鬧乜9

有班人好極端 成班三姑六婆
岩岩去天下貓貓個群兜個圈 又真係幾撚過癮
好似邪教咁呀

狗仔同佢地有仇? 係咪得貓先係高人一等?
竟然無比人屌
好撚認同
老實講我好撚錫自己兩隻貓 當仔女咁
屌佢老母 之前po相上黎又屌我幫佢地着衫 帶噹噹 會唔舒服 又會有皮膚病
屌你 我不知照顧得幾好呀仆街 我隻貓由有貓瘟又生癬到依家健健康康 你地班仆街又冇湊過我隻貓
又要屌我湊得隻貓唔好 我幾俾心機你知撚咩
之後有d人又on9 我隻貓成日專登倒哂d糧落地 緊係要教 要鬧 又要話咩鬧佢好唔人道 又話會唔會係我冇準備好佢地中意食既糧 屌你 我已經日日親手煮野俾佢地食 係我隻貓習慣曳曳中意倒糧 你班仆街 鬧返我轉頭點教貓
咁撚勁你一個人養哂全世界d貓啦 食屎

痴撚線
姐係佢哋鬧你就得
你鬧隻貓就唔人道
之前都俾人屌過任貓去街玩
話危險唔想養唔好害隻貓
屌我果時住英國 家家戶戶都係任貓出入
有時仲會帶其他貓番屋企玩
我住果區佢仲熟路過我啦
有時我去巴士站搭車隻貓仲會送我上車先走去玩
我又唔覺得有問題囉
咁都要俾人屌老母

好得意
有無送你上車圖

因為件事太日常冇野好影
屌我隻貓真係醒過班三姑六婆好多
佢又識帶囡囡番屋企玩 又識係房東面前扮乖
第一次俾房東發現佢果時 我話係隔離屋入左黎的
即刻同佢講byebye 扔左佢出街
房東架車一走佢就入番屋企
自此佢一聽到房東架車黎就會自己出街行陣自番
咁撚醒的貓怕佢俾人恰?

真係好醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞