覺唔覺得養貓既人好鍾意為隻貓鬧人?

234 回覆
568 Like 10 Dislike
自己本身都有養貓
都覺得其他養貓嘅人真係癲癲哋
去天下貓貓一樣貓行一轉 會有好多收穫
咁撚多個正皮 做咩呀貓撚 入到黎唔敢負評又扮哂自己冇屌過人
好撚認同
老實講我好撚錫自己兩隻貓 當仔女咁
屌佢老母 之前po相上黎又屌我幫佢地着衫 帶噹噹 會唔舒服 又會有皮膚病
屌你 我不知照顧得幾好呀仆街 我隻貓由有貓瘟又生癬到依家健健康康 你地班仆街又冇湊過我隻貓
又要屌我湊得隻貓唔好 我幾俾心機你知撚咩
之後有d人又on9 我隻貓成日專登倒哂d糧落地 緊係要教 要鬧 又要話咩鬧佢好唔人道 又話會唔會係我冇準備好佢地中意食既糧 屌你 我已經日日親手煮野俾佢地食 係我隻貓習慣曳曳中意倒糧 你班仆街 鬧返我轉頭點教貓
咁撚勁你一個人養哂全世界d貓啦 食屎

有睇你個post啊
貓貓好得意
其實貓唔鐘意係絕對有能力自己除
既然貓咪自己都唔抗拒都唔知啲人嘈乜
好撚認同
屌佢老母 之前po相上黎又屌我幫佢地着衫 帶噹噹 會唔舒服 又會有皮膚病
屌你 我不知照顧得幾好呀仆街 我隻貓由有貓瘟又生癬到依家健健康康 你地班仆街又冇湊過我隻貓
之後有d人又on9 我隻貓成日專登倒哂d糧落地 緊係要教 要鬧 又要話咩鬧佢好唔人道 又話會唔會係我冇準備好佢地中意食既糧 屌你 我已經日日親手煮野俾佢地食 係我隻貓習慣曳曳中意倒糧 你班仆街 鬧返我轉頭點教貓

我係咪就係睇左你個post
我記得我係睇過一個post 個巴打比d閪婆屌佢幫隻貓著衫 個陣心諗都痴撚線
巴打你唔洗放係心
班貓撚全部都係d三姑六婆 鍾意指指點點教人地點樣養貓
關佢地撚事咩
佢地當隻貓係主人 凡事都放隻貓係第一位 咩都要顧左佢地感受先
但唔係個個好似佢地咁病態架

真心班西女人on99 我隻貓中意着衫唔得?如果我話天氣凍 我住村屋 我隻貓成日凍到震 着衫唔得?狗又可以着 貓又唔得?d人on9
好撚認同

有睇你個post啊
貓貓好得意
其實貓唔鐘意係絕對有能力自己除
既然貓咪自己都唔抗拒都唔知啲人嘈乜

我有次隻貓上左櫃頂 我捉佢落黎嗰陣唔小心除左佢件衫跌左落地 佢咬住擔返俾我 隻貓唔係佢地既就收聲la
養貓一定要領養已經夠on9
人地幫隻貓著衫 隻貓唔鐘意著會反抗嫁啦 佢地又知隻隻貓都唔鐘意著
一定要跟佢地指定貓糧又係on9 流浪貓食埋d狗屎垃圾咪又係on99 生勾勾

唔領養無問題
但去寵物店買動物,係助長無良繁殖場
變相害緊背後既動物
想要有品種最好同搵良心breeder買

你呢d咪理性
根本一直都係講緊唔好幫襯d無牌繁殖場買寵物
但唔知由幾時開始直接變左做「唔好買寵物」
d道德撚唔會理你
總知你養貓狗就一定要領養

留意返,唔係講緊無牌繁殖場,
係講緊無良繁殖場,

有牌都可以係無良。
都可以要d狗/貓不停交配同不停餵奶餵到生晒cancer就唔要佢
主人叫我鬧你地㗎

咁撚多個正皮 做咩呀貓撚 入到黎唔敢負評又扮哂自己冇屌過人

估唔到有咁多正皮
開呢個post預左同d貓撚大戰
正皮
好撚認同

我係咪就係睇左你個post
我記得我係睇過一個post 個巴打比d閪婆屌佢幫隻貓著衫 個陣心諗都痴撚線
巴打你唔洗放係心
班貓撚全部都係d三姑六婆 鍾意指指點點教人地點樣養貓
關佢地撚事咩
佢地當隻貓係主人 凡事都放隻貓係第一位 咩都要顧左佢地感受先
但唔係個個好似佢地咁病態架

真心班西女人on99 我隻貓中意着衫唔得?如果我話天氣凍 我住村屋 我隻貓成日凍到震 着衫唔得?狗又可以着 貓又唔得?d人on9

絕對得 唔需要同佢地班閪婆解釋
從來冇見過狗撚會屌人幫隻狗著衫
又或者屌人鬧狗教狗
喂寵物唔乖就要教架啦 痴撚線
養貓一定要領養已經夠on9
人地幫隻貓著衫 隻貓唔鐘意著會反抗嫁啦 佢地又知隻隻貓都唔鐘意著
一定要跟佢地指定貓糧又係on9 流浪貓食埋d狗屎垃圾咪又係on99 生勾勾

唔領養無問題
但去寵物店買動物,係助長無良繁殖場
變相害緊背後既動物
想要有品種最好同搵良心breeder買

你呢d咪理性
根本一直都係講緊唔好幫襯d無牌繁殖場買寵物
但唔知由幾時開始直接變左做「唔好買寵物」
d道德撚唔會理你
總知你養貓狗就一定要領養

留意返,唔係講緊無牌繁殖場,
係講緊無良繁殖場,

有牌都可以係無良。
都可以要d狗/貓不停交配同不停餵奶餵到生晒cancer就唔要佢

但有牌狗場好似係有漁護處監管
規定一年唔可以生超過幾多次
不過我唔係好清楚啦
我養緊都唔知唔飲得奶

仲有叫隻貓做主人真係好尻,班仆街真係奴性強
貓撚真係好撚煩 個個道德撚 係又屌唔係又屌
通常係鬧隻貓
正皮
最撚過癮係見到有人話狗嘅野性未除係垃圾寵物
我心諗成班廢柴一日到黑比自己養嘅嘅貓抓到損晒
最撚過癮係見到有人話狗嘅野性未除係垃圾寵物
我心諗成班廢柴一日到黑比自己養嘅嘅貓抓到損晒

係 佢地好鍾意強調貓係得意過狗 好撚過癮
通常係鬧隻貓

點會鬧隻貓
Push
我最多成日隔幾分鐘就同女朋友講我隻貓好得意 真係好得意 或者拎部電話出嚟對住張相話好掛住佢
之後就比女朋友西面
貓撚真係好撚煩 個個道德撚 係又屌唔係又屌

咪臭係
啲貓奴成日圍繞隻貓身邊打哂飛機咁
真係好撚嘔心
又不停唱頌佢地話啲貓好撚聰明
識得自己開窗出去散步
啲貓食魚識得鱗骨
又話啲貓好注重衛生奶毛點點點
佢地成日世界 貓大過一切
一有啲新聞係關於貓嘅意外
個個即刻判官上身咁指指點點
學生自殺香港赤化就wtf
無貓撚入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞