覺唔覺得養貓既人好鍾意為隻貓鬧人?

234 回覆
568 Like 10 Dislike
之前睇唔知咩節目話養貓既女人係有d問題,
好似話貓會釋放一d物質,d物質只會影響女人,男人免疫
養貓既女人有部分會有情緒或者其他問題

唔知真定假
點解要話係閪婆,唔俾人係佬嘅

因為我真係未見過貓閪佬
你有既都可以分享下
之前都俾人屌過任貓去街玩
話危險唔想養唔好害隻貓
屌我果時住英國 家家戶戶都係任貓出入
有時仲會帶其他貓番屋企玩
我住果區佢仲熟路過我啦
有時我去巴士站搭車隻貓仲會送我上車先走去玩
我又唔覺得有問題囉
咁都要俾人屌老母

就係呢d死貓撚 三姑六婆 隔住個mon對人地指指點點
教人點養貓
隻貓人地養既人地最清楚 唔知頭唔知路好心佢地就收聲啦
話危險唔想養唔好害隻貓
我住果區佢仲熟路過我啦
我又唔覺得有問題囉
咁都要俾人屌老母

就係呢d死貓撚 三姑六婆 隔住個mon對人地指指點點
教人點養貓
隻貓人地養既人地最清楚 唔知頭唔知路好心佢地就收聲啦

班友有機會屌仲唔屌撚左先咩
對比起天下貓貓一樣貓同唐狗會兩個facebook page
唐狗會無咁多道德魔人
人地唔知又唔係特登做乜屌人啫
其實新貓到步都困一個星期籠
困一陣又唔係困成世都唔知有乜要屌
果d明星貓,又要屌人拎貓做宣傳又要走去撚貓
貓bb唔知係邊到執反黎成身泥幫佢沖涼又比人屌
流浪貓就叫流浪貓乜撚野叫浪浪,奴才主子果d 真係嘔心到極點
最撚嘔心就係想扮貓講野應機,巧開針⋯⋯屌你老母
之前睇唔知咩節目話養貓既女人係有d問題,
好似話貓會釋放一d物質,d物質只會影響女人,男人免疫
養貓既女人有部分會有情緒或者其他問題

唔知真定假

係都唔出奇
所以多數都係閪婆
反而養貓既男人又好似冇乜野
點解要話係閪婆,唔俾人係佬嘅

因為我真係未見過貓閪佬
你有既都可以分享下

連登大把
我又覺得唔好一錄鳩打一船人

利申:巴打,貓奴,貓義工

冇一碌鳩打一船人呀
如果你自問唔係上面講果個人
咪姐係唔關你事 係鬧緊其他仆街貓撚
我又覺得唔好一錄鳩打一船人

利申:巴打,貓奴,貓義工

冇一碌鳩打一船人呀
如果你自問唔係上面講果
咪姐係唔關你事 係鬧緊其他仆街貓撚
養貓一定要領養已經夠on9
人地幫隻貓著衫 隻貓唔鐘意著會反抗嫁啦 佢地又知隻隻貓都唔鐘意著
一定要跟佢地指定貓糧又係on9 流浪貓食埋d狗屎垃圾咪又係on99 生勾勾

唔領養無問題
但去寵物店買動物,係助長無良繁殖場
變相害緊背後既動物
想要有品種最好同搵良心breeder買

認同
幫無良繁殖場買真係好衰
去良心breeder買都無問題
有養開貓但都覺得某啲貓撚好煩
點養貓都要佢管咁
連幫貓著衫都唔俾
有養貓都頂唔順d貓撚
賴係大愛咁 屌 年中食咁多肉 咁多人餓死又唔去理 相反對貓就愛心爆棚 戇撚鳩

agger 我都有養貓 但有啲人真係太on9
因為唔識又亂咁幫等於害左隻貓

放撚生佢啦
反正都係動物

貓唔係動物
係主人、主子、皇帝、毛小孩、喵星人

呢啲稱呼真係on 撚鳩
我中意貓都好憎呢堆稱呼

我同你睇法一樣
因為唔識又亂咁幫等於害左隻貓

放撚生佢啦
反正都係動物

貓唔係動物
係主人、主子、皇帝、毛小孩、喵星人

呢啲稱呼真係on 撚鳩
我中意貓都好憎呢堆稱呼

我同你睇法一樣

一樣 聽到好撚想嘔
點解要貶低自己去抬高一隻動物
有養貓,從來唔叫佢地主人,當佢地朋友咁玩開心好多 服侍乜鬼野
話危險唔想養唔好害隻貓
我住果區佢仲熟路過我啦
我又唔覺得有問題囉
咁都要俾人屌老母

好得意
有無送你上車圖

因為件事太日常冇野好影
屌我隻貓真係醒過班三姑六婆好多
佢又識帶囡囡番屋企玩 又識係房東面前扮乖
第一次俾房東發現佢果時 我話係隔離屋入左黎的
即刻同佢講byebye 扔左佢出街
房東架車一走佢就入番屋企
自此佢一聽到房東架車黎就會自己出街行陣自番
咁撚醒的貓怕佢俾人恰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞