覺唔覺得養貓既人好鍾意為隻貓鬧人?

234 回覆
568 Like 10 Dislike
[quote]之前都俾人屌過任貓去街玩
話危險唔想養唔好害隻貓
屌我果時住英國 家家戶戶都係任貓出入
有時仲會帶其他貓番屋企玩
我住果區佢仲熟路過我啦
有時我去巴士站搭車隻貓仲會送我上車先走去玩
我又唔覺得有問題囉
咁都要俾人屌老母

好得意
有無送你上車圖

因為件事太日常冇野好影
屌我隻貓真係醒過班三姑六婆好多
佢又識帶囡囡番屋企玩 又識係房東面前扮乖
第一次俾房東發現佢果時 我話係隔離屋入左黎的
即刻同佢講byebye 扔左佢出街
房東架車一走佢就入番屋企
自此佢一聽到房東架車黎就會自己出街行陣自番
咁撚醒的貓怕佢俾人恰?[/quote]
你仆街喇
貓撚只會focus你扔隻貓出街 你hurt到隻貓既feeling
有7個死閪婆負皮
諗起你班貓撚點樣屌個絲打就炆
好撚多網上貓閪婆本身自己都無養貓
佢地講既野都係得啖笑
上網呢到聽d果到聽d就當左係聖經
根本唔知個個case都有獨特性唔可以照搬

你又喂我叫貓閪婆 笑死
男朋友搬左去村屋住,成日有貓義工係屋企出面餵貓,搞到個花園門口好污糟,佢呀媽叫個貓義工唔好係度餵,比個貓義工鬧到仆街
最近男朋友帶左隻狼狗返屋企(其實養左幾年,但呢幾日先帶佢黎新屋),擺係花園
咁狗見到貓會吠好正常姐,個貓義工見到隻狗又開始嘈 鬧男朋友呀媽冇愛心,淨係掛住隻狗,唔理啲流浪貓
又話隻狗會咬死啲貓 明明綁住係花園

自己有養貓都覺得好多貓撚都好on9
因為唔識又亂咁幫等於害左隻貓

放撚生佢啦
反正都係動物

貓唔係動物
係主人、主子、皇帝、毛小孩、喵星人

呢啲稱呼真係on 撚鳩
我中意貓都好憎呢堆稱呼

我同你睇法一樣

一樣 聽到好撚想嘔
點解要貶低自己去抬高一隻動物

叫自己做貓奴都算啦
有d人真係身體力行 貶低自己 當自己係奴隸
仲要expect埋其他養貓既係都同佢地一樣咁奴性
男朋友搬左去村屋住,成日有貓義工係屋企出面餵貓,搞到個花園門口好污糟,佢呀媽叫個貓義工唔好係度餵,比個貓義工鬧到仆街
最近男朋友帶左隻狼狗返屋企(其實養左幾年,但呢幾日先帶佢黎新屋),擺係花園
咁狗見到貓會吠好正常姐,個貓義工見到隻狗又開始嘈 鬧男朋友呀媽冇愛心,淨係掛住隻狗,唔理啲流浪貓

我鍾意狼狗呀屌 又乖又有型又忠心又聰明
WW3
https://youtu.be/rrWoRZLEDTw

Feel到d貓撚嬲到鼻屎都必埋出黎

我鍾意狼狗呀屌 又乖又有型又忠心又聰明

好鬼過癮 試過嗌佢個名,佢痾住屎咁跑過黎 (左,sor)
重點係,個貓義工講到好似我地專登養隻狗黎趕貓咁 痴線,唔通為左流浪貓而唔要自己隻狗?
佢自己做奴唔緊要,係都要逼人跟佢一齊認主子先痴線
岩岩得閒又重溫左班死貓撚點樣屌人 人性最醜惡一面
我個人覺得養貓的人同d怪獸家長一九樣
自己啱唒 人地錯唒
個個絲打真係eq極高
比班垃圾屌左十幾頁仲狂講sorry
Cls
貓撚真係好柒煩,人哋點養隻貓關你撚事咩,人哋又冇虐待佢,佢又生活得好開心,咁個主人點教佢點養佢,你有咩資格鬧人做得唔好?就算真係有做得唔好,你一定要一嚟就屌人架?好聲好氣唔撚得架?性格咁撚柒鳩閪,現實都應該冇乜朋友,攬住你隻貓柒吓柒吓咁過世啦
利申 屋企兩貓一狗 隻隻肥肥白白
你買貓/傾品種貓 已經排哂隊拎定籌黎屌你 叫你領養
咁憤世嫉俗 又唔見佢地去寵物店門外叫春
D貓奴真係痴撚線
自己本身都有養貓
都覺得其他養貓嘅人真係癲癲哋
去天下貓貓一樣貓行一轉 會有好多收穫

屌 講起呢個群 我真係扯撚曬火
我開過post 係講我隻貓唔識奶自己 因為我隻貓係人地養唔到比我既 我就係個post問隻貓點解唔識奶自己
呢個群既撚樣淨係識話鳩我隻貓個樣好老 其實我隻貓得兩歲 佢地唔撚信 係咁話我隻貓係老貓 又係度吹奏自己養左十年八年貓 唔會睇錯貓既年齡
我心唸 屌你地咩 我問緊隻貓點解唔識奶自己
你就不斷咁話鳩我隻貓樣老同瘦 同埋動作怪要去睇醫生
最後好撚嬲del埋post 完全答非所問
宜家我隻貓生活得開心 而最初唔奶自己唔係因為唔識奶 而係未習慣新環境 只會凌晨時份偷偷奶自己
隻貓家下肥肥白白 日日奶自己
貓撚集中地就係天下貓貓一樣貓成日留言嗰幫撚樣
個個絲打真係eq極高

我睇左幾頁都已經嬲到唔忍心睇埋落去
可惜我發現得個post太遲 冇得加入屌柒班貓臭閪
班死貓撚都on撚99 成班邪教咁撚樣
果個咩「喵你」、「負碌撞棍」幾時入黎
點解養貓養到你地把口衰到咁既
個個絲打真係eq極高

我睇左幾頁都已經嬲到唔忍心睇埋落去
可惜我發現得個post太遲 冇得加入屌柒班貓臭閪
班死貓撚都on撚99 成班邪教咁撚樣
果個咩「喵你」、「負碌撞棍」幾時入黎
點解養貓養到你地把口衰到咁既

仲要講撚到樓主專登餵奶比佢咁
啲說話難聽到
之前都俾人屌過任貓去街玩
話危險唔想養唔好害隻貓
屌我果時住英國 家家戶戶都係任貓出入
有時仲會帶其他貓番屋企玩
我住果區佢仲熟路過我啦
有時我去巴士站搭車隻貓仲會送我上車先走去玩
我又唔覺得有問題囉
咁都要俾人屌老母

你隻貓好撚過癮
啲貓撚把口真係特別臭 好撚惡毒
我真係好少見狗撚會咁樣屌人法
自己本身都有養貓
都覺得其他養貓嘅人真係癲癲哋
去天下貓貓一樣貓行一轉 會有好多收穫

屌 講起呢個群 我真係扯撚曬火
我開過post 係講我隻貓唔識奶自己 因為我隻貓係人地養唔到比我既 我就係個post問隻貓點解唔識奶自己
呢個群既撚樣淨係識話鳩我隻貓個樣好老 其實我隻貓得兩歲 佢地唔撚信 係咁話我隻貓係老貓 又係度吹奏自己養左十年八年貓 唔會睇錯貓既年齡
我心唸 屌你地咩 我問緊隻貓點解唔識奶自己
你就不斷咁話鳩我隻貓樣老同瘦 同埋動作怪要去睇醫生
最後好撚嬲del埋post 完全答非所問
宜家我隻貓生活得開心 而最初唔奶自己唔係因為唔識奶 而係未習慣新環境 只會凌晨時份偷偷奶自己
隻貓家下肥肥白白 日日奶自己
貓撚集中地就係天下貓貓一樣貓成日留言嗰幫撚樣

D死閪婆係咁架 都係個句 唔好放係心
D貓撚最撚鍾意問非所答 9唔搭8
搵到位入佢地就最happy
人地問邊度買英短比較信得過 佢地會答你領養啦領養啦
人地分享自己隻貓既生活照 佢地就屌你幫佢著衫帶噹噹 會有皮膚病
人地分享隻貓食野既相 佢地就話你隻糧乜乜柒柒 話你cheap 話你害死貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞