與藍絲結盟!!屯門公園的啟發!!

624 回覆
3718 Like 24 Dislike
呢個idea 非常好
黃藍係2種生物黎,不過可以嘗試
勿帶英國旗
其實可以,但大前題以黎緊6/7個屯門"勿摸活家禽"為例,遊行個班一定要克己,任何關於政治同身份認同的問題口號一概唔講唔答(什至乎發聲,我係香港人呢D字眼都暫時唔好用)。
再以今次目的係還我寧靜屯門,讓你我仔女可享受公園為例,一定要動之以情,唔可以用激進手法,針對屯門公園有大媽賣淫等字眼去引導大家做既都係為自己的小朋友可以有益而去做。
要將個形象打落區議會
重民生 保經濟 做實事
係咪唔記得左以前泛民講全民退休俾屌到反肚?
又記唔記得反對領匯上市俾人話係阻住香港發展既黑手
共抗外敵
還我寧靜公園 開放公共空間
我無嘢講
事實我地先係幫港出聲嘅人

function 應變措施(){
    if(!被捕) return;
    else{
        說話 = false;
        認罪 = false;
        解鎖 = false;
        簽名 = false;
        驗傷 = true;
    }
}
好提議!!
唔係唔提,但一開口同藍絲講政治佢地唔會理,只係會覺得你地班後生仔咪撚搞事就對香港最好。
依家我地打民生牌,幫佢地清走啲大媽咪覺得我地唔係淨係識搞屎棍
思想依啲野中共最叻,潛移默化。調番轉,其實我地都可以用依招幫藍絲潛移默化,幫佢地建立番正確思想。

我無野講
我唔解鎖
我搵律師
唔好凶我
唔簽文件
我投訴你
我要驗傷
唔係唔提,有時係一定要循序漸進,
就好似大人氹細路食藥前用糖引誘細路。
睇左性入侵

樓價佢地會 care 因為啲仔女買唔到
第一個議題
停止每日150個單程證
我無野講
我都覺有點太快,可以留尾

我冇野講呀!
我無嘢講
我要見律師
我唔解鎖電話
我唔簽任何文件
我唔舒服要去醫院
唔好凶我
我要睇你委任證同編號投訴你
我冇野講
嘩屌 真正大和解
我冇野好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞