與藍絲結盟!!屯門公園的啟發!!

624 回覆
3718 Like 24 Dislike
用實質,激進行動去解決民生議題
令佢地明白非常時期要用非常手段
為求成功 暫時結盟
藍屍極大部分係keyboard fighter 得把口 係唔會幫手
Dress code: 緑色 T-shirt, 冇口罩
帶定蚊怕水、防曬、紙巾、水
見到大媽冇就借畀佢地噴下,等佢地都感受下互助互愛精神

點睇?
其實你send 果d 大媽gif 出來 再扮下d 廢老既老婆 屌自己老公比好多錢呢d 大媽
d 師奶一定嬲到仆街 全部支持我地
我冇野講                                                                     我要見律師                                                                  我唔會解鎖電話
仲有太陽帽,勁大塊黑色膠片好撚柒個種
d 文宣做多一個星期等d 師奶知我地係幫佢地就可以全面進場
唔好期望佢地會即幫手,呢件事冇速成方法,
但一步一步推佢地出黎,由係朋友圈打咀炮,到FB 會SHARE 下,一傳十十傳百咁散出水

就算做唔到朋友,都拉到佢地做半個同路人,風向就易帶好多
D字廢中: 聽日返工不了
We connect
推,做野。
兩個方向,大家自發出post做野
1) 去baby kingdom 香討 facebook屯門群組宣傳
重點: -不談政治只談民生
-唔提黃絲定藍絲,對準目標係大陸雞
-聲稱係和平集會,用公屋居民街坊作招來
-主題,唔要人搞亂香港,還我清靜

2) 搵文宣,係facebook同網上傳媒,對建制派發公開信
邀請建制區議員加入或聲援行動。
重點: -邀請建制區議員加入,如果佢地介入,可以等佢哋俾廢佬屌埋 一份
-佢哋唔加入,我哋就可以向屯門居民大做文章,令到建制區選失利
-呢方法,用民生做名義,迫佢地現形。

3)
push
我無嘢講
男權分化大行動,拉攏女權
呢個真我老豆日日屌4000蚊派得好撚度縮,又鬧樓價又鬧乜
但一講送中就即刻拉哂美國佬出嚟
黃加藍變綠
愛港綠色力量
We connect
同幫建制拎光環做乜
到時冇人記得你地只記得建制
agger
講啲實質啲嘅就可以同一隊
我無嘢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞