與藍絲結盟!!屯門公園的啟發!!

624 回覆
3718 Like 24 Dislike
呢個係器量,忍耐力嘅鍛練
民生經濟黨 踢建制 踢政棍 共創美好家園
好多鹹濕廢老其實每日比幾百蚊貼士嗰班老雞,不如派深圳東莞玩樂指南俾佢哋,叫佢哋用果幾百蚊玩啲開心啲嘅嘢好過啦

除政治層面,政府民生政策都一塌糊塗,其實大把藍絲敢怒不敢言

減長生津,派4000等,政府都攪到一堆屎

要將溫和藍色推向敢言藍色
支持
你又要明白
佢地係 cctvb 底下係見唔到呢 d 事

攪事個班好可能係深藍/黑社會/收咗錢
到佢地某一天睇清楚個班人所作所為,要割蓆都唔係冇可能
大家應該要了解下藍絲陣營。
1。撐警打人個日啲藍絲後退休警察,休班警同家人多。呢班我地唔洗理。

2。普通中年人,咁多年對國家身份認同好響往,08年開始自稱中國人,近年中國崛起同CCTV宣傳下開始親共反美。 呢班係今次目標之一

3。政治冷感年輕人,本身無政治意識,收入唔高,無國際視野。要挑到佢地生活,收入有關先會出聲。今次唔係主要目標

4。新移民,自小受中共教育,極端國家民族主義,擁抱低質文化,大媽舞,逗音,抗日神劇。呢班係深藍同狂熱份子。係目標敵人,我地係希望將呢班人同第2,3點既人分化開。

打旗號,和平,還香港穩定,趕雞,還我小朋友休憩地方。能有效拉攏新界西北本地中年人
支持
其實香港好多淺藍
係,忍到先做到大事,我地目標係撤回,幫義士
大家應該要了解下藍絲陣營。
1。撐警打人個日啲藍絲後退休警察,休班警同家人多。呢班我地唔洗理。

2。普通中年人,咁多年對國家身份認同好響往,08年開始自稱中國人,近年中國崛起同CCTV宣傳下開始親共反美。 呢班係今次目標之一

3。政治冷感年輕人,本身無政治意識,收入唔高,無國際視野。要挑到佢地生活,收入有關先會出聲。今次唔係主要目標

4。新移民,自小受中共教育,極端國家民族主義,擁抱低質文化,大媽舞,逗音,抗日神劇。呢班係深藍同狂熱份子。係目標敵人,我地係希望將呢班人同第2,3點既人分化開。

打旗號,和平,還香港穩定,趕雞,還我小朋友休憩地方。能有效拉攏新界西北本地中年人
做得幾多得幾多,家人朋友係最容易比我地影響,如果屋企人藍絲,多d文宣,解釋,令佢改變(除左某d完全唔講道理)
我無野講
Right
Step by step will do
support!
我無野講
黃加藍變綠?綠絲?
個日有有必要帶口罩?
將人力帶落社區
interest , more detail
我無野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞