由課室裡有人死咗開始……(3)

1001 回覆
577 Like 6 Dislike
陳心儀睇唔到魔鬼
佢根本唔知佢跟住既係咩野
同埋佢睇唔到魔鬼既原因
會令佢變成天使同魔鬼都想爭奪既人
袁淋淋睇唔到魔鬼
佢根本唔知佢跟住既係咩野
同埋佢睇唔到魔鬼既原因
會令佢變成天使同魔鬼都想爭奪既人
睇黍魔鬼食人或者殺人之前,要等人先「犯罪」,先至會落手

差不多了。回想一下「怪物」攻擊人前,都不是即時的。例如便利店,琳琳家,醫院

差不多了。回想一下「怪物」攻擊人前,都不是即時的。例如便利店,琳琳家,醫院

居然係咁 我仲一直ff啲怪獸都係人樣 可唔可以老強佢地呢

「怪物」既目的唔係殺人 而係要控制佢地?
好驚個故會變成耶撚傳教故

如果主角俾魔鬼打左面,跟住俾埋右面佢打,咁跟住會點?
聖經都出埋
好驚個故會變成耶撚傳教故

唔會,很難會變成這樣的。
最後會唔會又有個好似鄧不利多嘅男人彈出嚟

則則護法現身

哈哈!不會!
宜家既「魔鬼」會唔會其實係上帝派落黎滅世?所以要人類犯錯先殺佢地
宜家既「魔鬼」會唔會其實係上帝派落黎滅世?所以要人類犯錯先殺佢地

邊個係天使邊個係魔鬼都未知道的,
究竟有無天使有無魔鬼都未知道的。
【47】(切換視覺要說明,袁琳琳)

......,看見一輛黑色的Van仔停泊在馬路上,原來是天使……天使拉開車門出現了……」班長陳諾明以感激的目光望向接近晚年的男人以及車廂後面的兩男兩女。

關於車廂後面的兩男兩女......

但是,這場神蹟的時間未免有點長,輕鐵都已經駛到大興北站了。
....

佢哋係上咗Van仔定輕鐵啊其實
樓主繼續

天使魔鬼可能只係一個稱呼 唔代表一定係好/一定係壞

雞全部都係雞
【47】(切換視覺要說明,袁琳琳)

......,看見一輛黑色的Van仔停泊在馬路上,原來是天使……天使拉開車門出現了……」班長陳諾明以感激的目光望向接近晚年的男人以及車廂後面的兩男兩女。

關於車廂後面的兩男兩女......

但是,這場神蹟的時間未免有點長,輕鐵都已經駛到大興北站了。
....

佢哋係上咗Van仔定輕鐵啊其實

佢地坐緊輕鐵 van仔係陳諾明回憶班天使救左佢

天使魔鬼可能只係一個稱呼 唔代表一定係好/一定係壞

一日一篇仲想點,呢到有d人真係好難服侍

Agree 樓主仲要係返工既

你叫我一日作一篇都難啦

一日一篇已經好滿足 同埋我係忍住隔5-6日先入post睇 咁就一次過睇幾篇
其實好勁 樓主點諗到劇情 又唔會俾我地估到
一次過追返咁多篇 真係好好睇 樓主繼續加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞