由課室裡有人死咗開始……(3)

1001 回覆
577 Like 6 Dislike
又live左 好想快d解謎啊

應該明天會有少少解。

期待 樓主加油比心機繼續寫
塵世間最痛苦嘅事未免係live故,仲要係明知二十幾日後就DSE
btw支持

我都係17DSE
一日睇一篇唔緊要喇
Dse加油
屌 我又係17DSE
好頂癮呀
「好辛苦啊……好痛啊……呼……呼……」

「為什麼……為什麼……他們對妳做了什麼?」

「我......我......又live了......」
【77】
最後,亞設把我帶我到真正的洗手間門口,說:「就是這裡了,不要再迷路。」便沖沖離開。

洗手間是一個普通的洗手間,沒有什麼好描述,但我離開洗手間後,很想再回到剛才的溫泉房,再看清楚一點那個地方和那個頭像。

雖然亞設離開前,曾經叮囑我那是神聖的禁地,不可擅闖,叫我不要再胡亂開門。

但正因為如此,我更加想再去一次。

世界都走樣了,所以安守本份並非生存之道。

我沿住剛才的路走回去,想回到紅色房門的房間。

一路上,這種暗光下的氣氛已經可以用到「詭譎」這令人感到恐怖的形容詞來形容,但我一步一步走到這裡時,才發現事情比「詭譎」更恐怖……

當我回到同一個地點,發現紅色房門不見了,眼前成為了一幅畫,一幅剛才在走廊從沒看過的畫,但我肯定,這原本是紅色的房門,且印有黑色水滴的圖案。

一陣尖銳的重金屬聲在走廊的深處迴盪,我希望這種聲音只是我的幻聽。

「各位弟兄姊妹注意,由於現時出現特別情況,請各位弟兄姊妹暫時前往聖殿集合。重覆,由於現時出現特別情況,請各位弟兄姊妹暫時前往聖殿集合。」

匆匆離開呀樓豬
我又係17dse
今晚完
Live好痛苦

無睇一排 又秒live咗

17dse留名區
明明下星期要交畢業論文初稿 但都日日上黎睇有無文
17dse留名區

Lm
17dse留名區

Lm

17dse留名區

Lm

17dse留名區

Lm

究竟幾撚時先可以知發生咩事呢?
樓主有無諗到 你連個壞消息都未講係咩 我地真係咩柒都唔會知?
Btw 70章真係咁短 定貼少咗?

你一定好唔鍾意睇推理小說
未去到尾都唔知犯人係邊個,點解同點樣行兇

屌你老母啦 我睇咁多故 70幾章都無線索 究竟想點邊個知啊
究竟幾撚時先可以知發生咩事呢?
樓主有無諗到 你連個壞消息都未講係咩 我地真係咩柒都唔會知?
Btw 70章真係咁短 定貼少咗?

人地個故結構係咁
唔鍾意咪唔好睇

自己ff下都係種樂趣黎

樓主不嬲有d章節係勁短,第一次睇?

真係第一次睇 見到兩行當一章
我咪問下係咪貼少咗
啱啱開始睇樓主嘅故,我見有幾個故,係咪有關?追故次序應該係邊個先邊個後?

除左 這學期我殺害全班 同 今日議程有d 關係之外
都係獨立故

個人比較建議先追 這學期

啱啱追完這學期,下個睇邊個好?
啱啱開始睇樓主嘅故,我見有幾個故,係咪有關?追故次序應該係邊個先邊個後?

除左 這學期我殺害全班 同 今日議程有d 關係之外
都係獨立故

個人比較建議先追 這學期

啱啱追完這學期,下個睇邊個好?

今日議程

會見返這學期某個角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞