[扮工]番工好得閒冇野做既一齊入黎傾計喇 6

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
屌佢老母正ON9 公司

新system未完善就硬推逼全公司一齊用,做野慢勁多又成日hang,一個朝早壞三次,壞system又要cap report報比IT同老細,之後做唔夠數又要捽我地數,我屌哂你地老母啦,明明係你地未搞好個system就硬推搞到我地慢哂又做多勁多野,而家仲要捽我地數你玩撚哂啦! 正宗又要做雞又要拎貞節牌坊

我公司都係換緊新system

換新system真係唔係問題,但唔該做好左先推吖,用番本身個個可以快而家1.5倍,唔洗搞到日日OT

跟住隔離位D同事係咁屌鳩IT,我都忍唔住出聲同佢地講
「其實寫一個程式係好困難,要不斷試不斷睇bug不斷改error先會有一個好好用既system,你屌IT有咩用啫,你估佢地真係好想個system死咩,而家係老細明知個system未搞掂就硬推呀,關IT撚事咩」

好彩我而家重做梗個度唔係咁先進,data base都係excel表黎
關愛座我黎啦
關愛座我黎啦

每朝都要關注下你坐唔坐到關愛座
早晨各位
俾人坐左我個關愛座
冇人關愛我
早晨各位

曹植得勾勾手指發誓
早晨
一返工就有野做
讓左座俾日本遊客
國民外交
尋日前日都番左工,好撚辛苦,今晚又要收九 聽日收2359
讓左座俾日本遊客
國民外交

番咩工啲時間咁癲?
返工途中好唔舒服 請了病假
返緊去睇醫生
琴日中環見到個鬼婆on 99咁對住地鐵又望住地圖咁
出聲問佢係咪盪失路
國民外交親善大使
大家有冇睇OSCAR

番咩工啲時間咁癲?

寫字樓

要幫D保險佬出單,佢地係咁追數焗住我地要係咁做做做,屌你老母我無佣架
屌 啱啱出email話收十點半

老老豆豆根本今日做唔到去十點半,無咁多野做

因為D老細咁on9我先至咁想轉工,成日無野做要我地扮多野做死留撚住我地

因為D老細咁on9我先至咁想轉工,成日無野做要我地扮多野做死留撚住我地

徐丞恩又係fb鞭人
天日last day拎返部念佛機走

10點半係咪痴撚線

番咩工啲時間咁癲?

寫字樓

要幫D保險佬出單,佢地係咁追數焗住我地要係咁做做做,屌你老母我無佣架

哦⋯你做人壽?做保險supporting真係有收工無放工

番咩工啲時間咁癲?

寫字樓

哦⋯你做人壽?做保險supporting真係有收工無放工

物色緊新工架啦 有機會都唔會入番呢行
又係扮工既一天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞