[扮工]番工好得閒冇野做既一齊入黎傾計喇 6

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
HELLO大家
好耐無黎
ON99 有咩GAME玩
利申: 下載左LOL係公司電腦..
Hi 各位
好悶呀, 有無人番工會睇ebook?
有咩好推介
ON99 有咩GAME玩
利申: 下載左LOL係公司電腦..

公司乜都block..youtube都無得上
(除非你係senior)

有諗過SL但又要俾醫生紙倒蝕俾佢

大家早晨
好彩我公司睇醫生唔洗錢,每個月有兩日SL

我都有但未收到張醫療卡

我公司一年得5日 SL 係咪ON9..

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

咁請多過6日會點

扣人工,No paid sick leave

你咪算好囉有SL, 我做過有間人工入面$500 係勤工,請一日 SL就成個$500 冇左,焗住你要用AL
Hi 各位
有咩好推介

我都想知 啱啱睇完Ted talk

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

咁請多過6日會點

你咪算好囉有SL, 我做過有間人工入面$500 係勤工,請一日 SL就成個$500 冇左,焗住你要用AL

咁撚恐怖??
合法架?勞工法例有冇病假規條?真心唔知
仲有一個鐘放飯
仲有一個鐘放飯

仲有一個鐘放飯

我食2點
Hi 各位
有咩好推介

你可以睇到youtube
我通常都係上網睇小說or down ebook,
但睇到無野好睇想轉下口味
仲有一個鐘放飯

我食2點

唔想食野
Hi 各位
有咩好推介

我睇緊grey 好驚d日本同事知我睇緊咩

我都係六日

咁請多過6日會點

咁撚恐怖??

我都想知,記憶中好似話一個月有2日sl架喎?
不過佢地會話你簽合約個時都知一年得5日既喇
Hi 各位
有咩好推介

你可以睇到youtube
我通常都係上網睇小說or down ebook,
但睇到無野好睇想轉下口味

但我果位後面有門 就算睇都要睇啲望落去好似有啲學術性嘅野

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

咁請多過6日會點

咁撚恐怖??

佢咁樣做得梗係已經check哂啦,因為我頭先講既呢個係某百貨公司既做法
Hi 各位
有咩好推介

我睇緊grey 好驚d日本同事知我睇緊咩

grey d 字會唔會好深?
我怕睇唔明D 英文
D 情慾場口英文好少見

我都係六日

咁請多過6日會點

咁撚恐怖??

我都想知,記憶中好似話一個月有2日sl架喎?
不過佢地會話你簽合約個時都知一年得5日既喇

我而家做梗個間就一個月得一日囉
仲有一個鐘放飯

我食2點

唔想食野

點解
仲有一個鐘放飯

我食2點

me 2:30
有冇人公司請文文員仔12k,5 days @ week
應該個新同事都走唔甩會請…不過有咩可以做
仲有一個鐘放飯

我食2點

me 2:30

我偷偷早半個鐘
仲有一個鐘放飯

我食2點

唔想食野

已經食完
預備午睡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞