[扮工]番工好得閒冇野做既一齊入黎傾計喇 6

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
大家早晨,又係我

啱啱出左announcement

我又收九點

簡直係魚肉我既人生

巴打究竟盛行
日日都忍唔住RIP你

保險,不過唔係保險佬,係核保部,睇下D撚人夠唔夠資格買呢份保險

話說我有野問

因為日日都OT,我想寄求職信但係又無時間落郵局,基於聽日就dead既關係,我尋日就貼左張$3.7既郵票上去,但後尾問人好似話要$4...

想問下爭少少會唔會寄唔到,我諗住陣間lunch time唔食仆出去郵局寄

信封係B5 size公文袋個種,入面有10頁紙同一個萬字夾,有冇巴打可以解答我

我意思係再寫一份再寄
大家早晨,又係我

我又收九點

簡直係魚肉我既人生

巴打究竟盛行
日日都忍唔住RIP你

保險,不過唔係保險佬,係核保部,睇下D撚人夠唔夠資格買呢份保險

話說我有野問

因為日日都OT,我想寄求職信但係又無時間落郵局,基於聽日就dead既關係,我尋日就貼左張$3.7既郵票上去,但後尾問人好似話要$4...

想問下爭少少會唔會寄唔到,我諗住陣間lunch time唔食仆出去郵局寄

信封係B5 size公文袋個種,入面有10頁紙同一個萬字夾,有冇巴打可以解答我

你冇郵票喺手?貼多幾毫子冇死
屌放飯未
大家早晨,又係我

我又收九點

簡直係魚肉我既人生

巴打究竟盛行
日日都忍唔住RIP你

話說我有野問

我就係寄左先發覺唔夠
大家早晨,又係我

我又收九點

簡直係魚肉我既人生

巴打究竟盛行
日日都忍唔住RIP你

話說我有野問

我就係寄左先發覺唔夠

已經諗住再寄,貼夠$10比佢算
唔洗架,真係郵資不足,
郵局會出張卡話有封比收件人但欠幾錢郵資
跟手叫佢去郵局拎信果時比錢
但求職信就……

唔洗架,真係郵資不足,
郵局會出張卡話有封比收件人但欠幾錢郵資
跟手叫佢去郵局拎信果時比錢

收件人係...政府.....
我覺得今日係訓交日

咁既天氣真係好眼瞓
平時已經好眼瞓
今日係超眼瞓
我覺得今日係訓交日

咁既天氣真係好眼瞓
平時已經好眼瞓
今日係超眼瞓

訓交係咩體位
整us visa唔成功
食飯先
整us visa唔成功

點解呀
整us visa唔成功

要咩visa
整us visa唔成功

要咩visa

美國入境要簽證,我都整左個10 年既
整us visa唔成功

要咩visa

BNO都冇用咩
我冇乜興趣去魚搵突國, 因為好似好多人有槍好危險
另外又鍾意啲舊野, 所以想返英國多啲
岩先得我同個新人係到。佢聽電話,個電話大致係講有人想請佢個d, 佢真係無避諱係我面前講,我一路聽無望佢,所以唔知佢係真講電話定係我面前扮野。所以我聽完都無反應。
但我想講條友真係好撚仆街同搵位入。
有個呀姐問我:做咩呀 好似好攰咁既?
佢即刻入我:攰唔緊要,唔好做錯野呀。
我諗。關你撚事呀答嗲撚 你以為自己係邊個?
大家咪一樣咁高咁大。你係第二間公司做得耐,
唔代表係呢間做得耐wor...
屌,遇到呢d人 應該要點對付?
岩先得我同個新人係到。佢聽電話,個電話大致係講有人想請佢個d, 佢真係無避諱係我面前講,我一路聽無望佢,所以唔知佢係真講電話定係我面前扮野。所以我聽完都無反應。

繼續唔出聲就得啦

我會多謝佢提我
然後捉到佢做錯就問佢係咪好攰
整us visa唔成功

要咩visa

BNO都冇用咩

唔得,美國一定要美國簽證
我冇乜興趣去魚搵突國, 因為好似好多人有槍好危險
另外又鍾意啲舊野, 所以想返英國多啲

英國都有去過,唔使簽證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞