[扮工]番工好得閒冇野做既一齊入黎傾計喇 6

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
新仔留名

BTW好想轉工

番邊行 番左幾耐
新仔留名

BTW好想轉工

日日都有新人

積極搵緊工,日日大埔出鰂魚涌又成撚日OT番 12 - 15 個鐘

攰撚到喊
唔夠訓,家貓突然痾,星期六日凌晨都係抹痾出來既水…
新仔留名

BTW好想轉工

日日都有新人

積極搵緊工,日日大埔出鰂魚涌又成撚日OT番 12 - 15 個鐘

攰撚到喊

咁你係唔應該有時間入黎架
新仔留名

BTW好想轉工

番邊行 番左幾耐

寫字樓,做類似auditor既工作,番左差不多一年
頭先個工程師問我有冇睇公司個網
我:有啊,睇埋條片
佢:覺得點?
我:幾好啊,個女仔幾靚
佢:識野WO

食錯污糟野?如果今日都重係咁就好睇醫生啦 好易脫水 營養不良
新仔留名

BTW好想轉工

番邊行 番左幾耐

咁都幾好搵WOR 不過好大壓力?同好長工時?
巴士大佬好波

食錯污糟野?如果今日都重係咁就好睇醫生啦 好易脫水 營養不良

尋日睇左啦,佢有食野,醫生話觀察埋唔對路就即返去
食左早餐唔夠兩個鐘就食lunch

食得落冇

食少啲就得
等陣行去ifc walk in
幾時收工
幾時收工

最難捱3,4點
成朝都係度 open rice
等陣行去ifc walk in

做咩?
新仔留名

BTW好想轉工

番邊行 番左幾耐

有個大學同學13k,朝9晚8, 有時係晚9/10
幾時收工

最難捱3,4點

好多野做
新仔留名

BTW好想轉工

番邊行 番左幾耐

有個大學同學13k,朝9晚8, 有時係晚9/10

朝9晚8 做爛市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞