[扮工]番工好得閒冇野做既一齊入黎傾計喇 6

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
望住屋宇署份野去打番D DATA 落EXCEL到真係人都痴線
又COPY唔到D 字,ON9,應該呢份野係個個INTERN黎都要幫手打

有野比你打已經好好
煩緊點扮工先最煩

用到你盡呀嘛,覺得自己出糧俾你,你就要聽佢講 ON99

我每次做完野同啊頭講我做晒手頭上既野 可以比新野我做
不過佢好忙 有時無時間ASSIGN野比我跟
結果我就唯有係度揸流攤 揸到有啲唔好意思
坐我後面又有其他TEAM同事 好驚比佢地篤背脊

最怕就係有正義撚篤背脊講是講非

好撚憎依D同事,唔明點解會有咁既人
你有你做我有我hea,收工就88走人啦
大家為份糧姐
琴日say完個hi就無睇post
掛住玩個隻乜鳩欠債要靠xxxx game
望住屋宇署份野去打番D DATA 落EXCEL到真係人都痴線
又COPY唔到D 字,ON9,應該呢份野係個個INTERN黎都要幫手打

有野比你打已經好好
煩緊點扮工先最煩

好彩我個位差唔多係角落頭又有野圍住,d人唔突登望入黎都唔知我做緊咩
冇野做都唔洗扮工

賭左幾多
認真工作中
又要send email追數
班支那狗禁有錢都唔交學費係咩玩法😒

賭左幾多

兩個鐘就爆左機
咁就扮左兩個鐘工
眼瞓

係好柒眼瞓

手足是咪著緊西裝

smart causal 算唔算

星期六日先拿出來著,平時背心返工都得

一套fit既西裝
中坑成日著到鬆泡泡咁
褲腳闊皮鞋又冇鞋帶

岩岩尋日先拿去改,訂造時都係緊左

想探喵

有紅樓貓重要人養呀~
森美真係播天下無雙

賭左幾多

兩個鐘就爆左機
咁就扮左兩個鐘工

咁快?
我係咁輸錢
好柒眼訓+腸胃唔多妥好想嘔

有諗過SL但又要俾醫生紙倒蝕俾佢

大家早晨
好彩我公司睇醫生唔洗錢,每個月有兩日SL

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡
只係限返工果陣傾,放工之後就唔會有人傾計

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

我公司一年得5日 SL 係咪ON9..
留名

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

我可以唔洗去指定診所,鍾意去邊睇都得中醫都得,番公司填番張form交番張醫生紙就有錢claim

(根本就係OT O到無時間休息搞到病,今日又係番9收9)
真係唔撚明點解要個坐最入既人負責開門俾人

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9
公司server死左,成朝唔使做

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

原來咁多人同我一樣,上一間公司一個月有2日
個時有d事請咗4日 人工都照出

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

咁請多過6日會點

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

咁請多過6日會點

扣人工,No paid sick leave

大家早晨

我都有但未收到張醫療卡

同你一撚樣咁慘
一年六日 ONL9

我都係六日

咁請多過6日會點

扣人工,No paid sick leave

更正
no pay/ unpaid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞