[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

我有呢一堆嘢,成日啲關都要靠fd 先過到,係咪應該趁仲未課過金刷另一個ac 較好?

玩左幾耐

11 定12 月玩到而家
本身都想棄ac 但死好命俾我抽到舊四
所以又玩多咗一陣
但係關關都要靠人玩到好沮喪

舊四都咁開心

係愛啊 哈利

淘寶 仙鳴加限四 ac 幾錢左右?
已經唔想再刷ac

淘寶有賣咩

我search 到有,佢無講幾錢

我都驚中重覆
其實都係想要35佐
如果中特效真係得啖笑,聽日都完event, 自己都已經穩守0.5

諗緊留唔留月尾限自小南pool算

限自小南應該唔會有太大驚喜
不過一定勁過柱間嘅

我覺得等新限好啲,3月頭應該又有新野
而家抽冇乜著數,個pool咁大

忍唔到射了

中左咩

上面講左,想送俾你

唯一安慰冇11忍到,當中一張忍劵

我有呢一堆嘢,成日啲關都要靠fd 先過到,係咪應該趁仲未課過金刷另一個ac 較好?

玩左幾耐

所以又玩多咗一陣

舊四都咁開心

無計,有愛
所以結論係要重刷?
如果重刷,係咪刷到有仙鳴/限四先開波較好

等35櫻上6星
就算真係要刷都請記得save低呢個ac

btw 上面征龍巴有幾個新手ac,你可以去睇下,全部都幾勁下

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
最on9 係之前新春活動喺我exam period, 所以好多忍具我都無刷
所以我呢個ac 真係無咩值得留戀
唔通連個天都唔鍾意我

玩左幾耐

所以又玩多咗一陣

舊四都咁開心

無計,有愛
所以結論係要重刷?

等35櫻上6星

btw 上面征龍巴有幾個新手ac,你可以去睇下,全部都幾勁下

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
最on9 係之前新春活動喺我exam period, 所以好多忍具我都無刷
唔通連個天都唔鍾意我

因住俾haneda狙擊

玩左幾耐

所以又玩多咗一陣

舊四都咁開心

無計,有愛
所以結論係要重刷?

等35櫻上6星

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
唔通連個天都唔鍾意我

因住俾haneda狙擊

好似棄左小櫻棄埋驚

舊四都咁開心

無計,有愛
所以結論係要重刷?

等35櫻上6星

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
唔通連個天都唔鍾意我

因住俾haneda狙擊

好似棄左小櫻棄埋驚

唔係掛

舊四都咁開心

無計,有愛
所以結論係要重刷?

等35櫻上6星

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
唔通連個天都唔鍾意我

因住俾haneda狙擊

好似棄左小櫻棄埋驚

Heneda咪羽田,無棄呀
屌你老母啊
屌你老母啊

舊四都咁開心

無計,有愛
所以結論係要重刷?

等35櫻上6星

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
唔通連個天都唔鍾意我

因住俾haneda狙擊

好似棄左小櫻棄埋驚

鈎佢上水啫
佢呢排好似半棄
屌你老母啊

iktf
屌你老母啊

幾好吖,見到終谷

等35櫻上6星

其實我唔太鍾意公廁櫻
大波田又抽唔到
唔通連個天都唔鍾意我

因住俾haneda狙擊

好似棄左小櫻棄埋驚

鈎佢上水啫
佢呢排好似半棄

我有打5%架
屌你老母啊

差5張札,課夠20抽卷博佢出限4
屌你老母啊

差5張札,課夠20抽卷博佢出嗚媽先真
屌你老母啊

舊限柱is watching you
有冇人知5%幾多
冇得睇下一組幾時追到自己真係好反智
有冇人知5%幾多
冇得睇下一組幾時追到自己真係好反智

呢樣真
屌你老母啊

舊限柱is watching you

有無人有首抽班 ac 我有首抽新限4 老母 同觀音柱間ac 換

巴打對班爺好有愛喎
有無人有首抽班 ac 我有首抽新限4 老母 同觀音柱間ac 換

巴打對班爺好有愛喎

一個ac 有曬4代, 老母 柱間換唔換到?

實得啦

巴打對班爺好有愛喎

一個ac 有曬4代, 老母 柱間換唔換到?

你要邊隻班先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞