[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (65) 營運親生仔佐助

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

另外啱啱好似開多左個新pool
想追終鳴終佐可以抽嗰個
多1%

多1%有意思咩, 係中就中, 唔中就唔中

利申: 我就係唔中果堆

營運係咪當人傻
啱啱先nerf完 全體傷
而家又開個pool比人抽返堆野

營運不停出超忍,做咩9? 係唔係拿拿林cap水,之後汁9左佢?

估佢以後限打活動有倍會常態化,驚你唔滿忍

可唔可以好似技卷關咁出忍道卷關三四星都好吖橫掂個機率咁撚低

我都食左40幾張先升一忍
仲以為我個acc壞撚左

40張 一忍
我接受到
PVP 50回鳥 淨係打得過4人 好撚攰

100左
PVP係咪唔岩新手打其實

我60LV

儲得招黎都過左廿幾回 打人又唔痛

我有新限四同35櫻 聽你地講雖然唔係最勁好似都好勁 不過唔知點升點組隊好

係咪要組倍率隊?

巴打齊唔齊忍具 同埋限4上左6星未

冇忍具 係咁岩得柱間同屝間活動打左兩個返黎

其他個D仲係每日任務儲緊 已經買左雙倍道具個個黎刷不過都未整到

限四上唔到六星 自來也同綱手太難打
定其實要重開多次

冷靜啲 未上6星同唔齊忍具唔好打pvp住
趁呢幾日情人節未完換齊哂整齊哂啲忍具佢
有淨可以整兩件 行動後回20%查
巴打個ac算唔錯 限4上左6星可以carry你過新手期
35櫻黎緊會有覺醒 應該同其他35角一樣咁變態
比啲恆心 慢慢就會上到手

感激

情人節活動仲有3日,盡量最少換到一件回20%查蛋糕番黎。

覺醒唔難,靠老屎忽carry就得,去第一頁搵個fd list 出黎add晒d 人佢,忍玉關用6星35鳴/終佐/終鳴打,用老屎忽齊忍具果d應該輕鬆ko ,唔記得4代覺醒要幾多粒珠,40體果關拎完初次過關獎勵就得,唔夠6星珠就打50關果關,體力上限問題可以用拉麵解決,例如體力你用到10/40,e個時候食個拉麵就會變左50/40 體 比你入去打50體關。
40體關好難跌6星珠

我而家先發覺我全部Friend都係限四

已ADD左表入面未滿既巴

冇忍具 係咁岩得柱間同屝間活動打左兩個返黎

其他個D仲係每日任務儲緊 已經買左雙倍道具個個黎刷不過都未整到

限四上唔到六星 自來也同綱手太難打
定其實要重開多次

冷靜啲 未上6星同唔齊忍具唔好打pvp住
趁呢幾日情人節未完換齊哂整齊哂啲忍具佢
有淨可以整兩件 行動後回20%查
巴打個ac算唔錯 限4上左6星可以carry你過新手期
35櫻黎緊會有覺醒 應該同其他35角一樣咁變態
比啲恆心 慢慢就會上到手

感激

情人節活動仲有3日,盡量最少換到一件回20%查蛋糕番黎。

覺醒唔難,靠老屎忽carry就得,去第一頁搵個fd list 出黎add晒d 人佢,忍玉關用6星35鳴/終佐/終鳴打,用老屎忽齊忍具果d應該輕鬆ko ,唔記得4代覺醒要幾多粒珠,40體果關拎完初次過關獎勵就得,唔夠6星珠就打50關果關,體力上限問題可以用拉麵解決,例如體力你用到10/40,e個時候食個拉麵就會變左50/40 體 比你入去打50體關。
40體關好難跌6星珠

我而家先發覺我全部Friend都係限四

已ADD左表入面未滿既巴

你叫佢地清下位
同埋好多人都冇入張list

100左

有條仆街限四裝時空間無效 老老柒柒電腦用限四根本廢我未滿忍道唔帶迴避唔帶無效都打得贏點解啲人要做啲損人不利己既事 我一見到佢個名就auto輸撚咗算 我貼埋圖出嚟屌個日本仔老母 每兩三場就遇到條仆街一次逢二誰一咁打好on9
可以加我81726408

100左

有條仆街限四裝時空間無效 老老柒柒電腦用限四根本廢我未滿忍道唔帶迴避唔帶無效都打得贏點解啲人要做啲損人不利己既事 我一見到佢個名就auto輸撚咗算 我貼埋圖出嚟屌個日本仔老母 每兩三場就遇到條仆街一次逢二誰一咁打好on9

同啲用0速P幣卡卡西做隊長嘅一樣咁仆街

100左

正仆街

100左

諗住100哂兩個acct?

有幾個位,求帶
可以加我81726408

呢隻GAME既老手係我見過最樂於幫新手既

100左

正仆街

我都曾經仆街過,唔用唔夠限4打

100左

諗住100哂兩個acct?

想都唔得
正ac 根本唔夠人抽

100左

正仆街

我都曾經仆街過,唔用唔夠限4打

我都好撚驚限4 著無效果件
好彩未遇過
啱啱先入game,原來又出咗個新pool,想伏人抽隻垃圾柱間同斑
啱啱先入game,原來又出咗個新pool,想伏人抽隻垃圾柱間同斑

咁多pool
極易中伏
隻game有人幫真係差好遠..

打6星醒覺40體關 我自己同人兩隻限四磨成十五分鐘先打死隻鋼手

用巴打隻鳴人一下秒殺左

打6星醒覺40體關 我自己同人兩隻限四磨成十五分鐘先打死隻鋼手

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

情人節活動冇佢d特效角 得d四星

係咪打任儲50石抽佢個pool好d?因為我打一場先得580pt要打成200場先換到一個忍具

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

係咪打任儲50石抽佢個pool好d?因為我打一場先得580pt要打成200場先換到一個忍具

30倍果關?
有幾多P幣呀你

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

30倍果關?
有幾多P幣呀你

20體個關

30體個關個小李太勁

儲左8000幾p幣 一抽又要擴倉

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

30倍果關?
有幾多P幣呀你

20體個關

30體個關個小李太勁

換左隻自來也未
覺醒左限4應該夠打30關架啦我諗

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

30倍果關?
有幾多P幣呀你

20體個關

30體個關個小李太勁

換左隻自來也未

我以為你講友抽

我d p幣用晒黎換雙部道具

用巴打隻鳴人一下秒殺左

連登有愛

30倍果關?
有幾多P幣呀你

20體個關

30體個關個小李太勁

換左隻自來也未

我以為你講友抽

我d p幣用晒黎換雙倍道具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞